Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


I Viafrees nya panelprogram Soffan möts fyra välkända profiler med olika bakgrund, i olika åldrar och med olika åsikter för att tillsammans försöka lösa tittarnas dilemman i vardagen. Stora som små, högt och lågt. Och programledaren Tess Merkel Solomons låter dem inte resa sig ur soffan innan de har en lösning på problemen. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  Tycker Özz Nûjen och Katrin Zytomierska att man får kalla sin kollega för "gullet"? Och kan Hanna Persson och Jonas Hallberg komma överens om hur ärlig man får vara när det gäller kompisars utseende?

  Publicerad: 28 nov 2019

 • Avsnitt 2

  Vad tycker Grete Qviberg om att Edvin Törnblom gjort illa sin kompis husdjur? Och kommer Emilie "Ebbis" Roslund och Sean Banan överens om dejting-hyfs?

  Publicerad: 5 dec 2019

 • Avsnitt 3

  Hur tolkar Siw Malmkvist och Christopher Garplind en eld-emoji på Instagram? Och vad tycker Jonas Hallberg och Sanna Bråding om kompisar som luktar illa?

  Publicerad: 12 dec 2019

 • Avsnitt 4

  Ber Ia Langhammer och Tommie X sina deppiga polare att "rycka upp sig"? Och är Fiona Fitzpatrick och Özz Nûjen överens om åldersskillnad när det kommer till dejtande?

  Publicerad: 19 dec 2019

 • Avsnitt 5

  Vad tycker Caroline Ferrada Noli om att Fredrik Söderholm inte har läst hennes bok? Och tycker Jonas Hallberg och Josie Capllonch att man får skryta med sin partner på instagram?

  Publicerad: 26 dec 2019

Om du gillade Soffan kanske du också gillar...