• Avsnitt 1

  4 jun 2018

  I premiäravsnittet utforskar Smail, Isabelle och Sabine sexleksakernas förtjusande värld. Smail går på sexleksaksparty och dagens gäster Flora Wiström och Frida Vega Salomonsson avslöjar sexhemligheter i heta stolen. Ingenting är heligt när studion går igenom allt från grönsaker till runkägg, analplugg och slickhjul.

 • Avsnitt 2

  6 jun 2018

  Vad är tantra? Många har hört om det men få vet vad det egentligen handlar om. Smail och Sabine utforskar den spirituella sexvärlden på tantrakurs, och dagens gäst Marcelo Peña avslöjar sexhemligheter i heta stolen. Isabelle har dessutom tagit reda på hur vanligt det är med fejkade orgasmer.

 • Avsnitt 3

  11 jun 2018

  Vilka trender finns det inom könshår och intimkirurgi? Vad anses vara sexigt och vem bestämmer egentligen det? Isabelle tar sig an utsmyckning och dagens gäst Ida Warg avslöjar sexhemligheter i heta stolen. Dessutom testar Smail och Sabine brasiliansk vaxning och besöker en plastikkirurg.

 • Avsnitt 4

  13 jun 2018

  Hur gör man när man vill få till ett bra one night stand? Smail och Isabelle grottar in sig i engångsligg, kändissex och nässprut tillsammans med gästerna Erik Myrlund och Frida Malki. Dessutom stiftar Sabine bekantskap med knulldockan ”Nils”.

 • Avsnitt 5

  18 jun 2018

  Minns du första fantasin om sex? Första gången du onanerade eller hade sex? Smail och Isabelle utforskar första gången med dagens gäst Sandra Beijer. Dessutom återvänder Smail till skolbänken för en sexualundervisning och Sabine får fontänorgasm i det stora dildotestet. Avsnitt 5 av 12.

 • Avsnitt 6

  20 jun 2018

  BDSM - något spännande, främmande, läskigt eller hett? Smail och Isabelle reder ut begreppet och allt vad det innebär med dagens gäst Sabine Engström. Dessutom testar Smail och Sabine Kinbaku, en japansk erotisk repkonst. Avsnitt 6 av 12.

 • Avsnitt 7

  25 jun 2018

  Har du någon gång funderat på att ha sex utanför sovrummet? Smail och Isabelle utforskar sex i offentligheten med gästerna Jeremias Derrick och Maurice Hill. Dessutom går Sabine och Smail till parken för att testa ett vibrerande ägg som Smail styr från telefonen. Avsnitt 7 av 12.

 • Avsnitt 8

  27 jun 2018

  Poly, öppna förhållanden, KK, trekanter, gruppsex och swingers. Smail och Isabelle bjuder in Emilie Ebbis Roslund för att prata om Sharing is caring. Smail gör dessutom ett besök på swingersklubb och Sabine testar en fuck machine. Avsnitt 8 av 12.

 • Avsnitt 9

  2 jul 2018

  Vad har analen och Kama Sutra gemensamt? Svar: Smail, Isabelle och Sabine utforskar båda dessa kittlande ämnen i dagens avsnitt. Dessutom avslöjar gästen Nisse Hallberg hans ”big no-no” i heta stolen och Sabine testar buttplug för nybörjare.

 • Avsnitt 10

  4 jul 2018

  Sex i tv har gått från att vara chockartat till något man nästan förväntar sig från en dokusåpa. Men hur är det att ha sex i tv? Det återupplever Smail och Isabelle med dagens gäster Paulina "Paow" Danielsson, Josefine Caarle och Oliver Sallman. Dessutom testar Sabine pensringar och en ”blowjob vibrator”. Avsnitt 10 av 12.

 • Avsnitt 11

  9 jul 2018

  Hur blir sexlivet på äldre dar? Smail och Isabelle undersöker om det blir torrare eller om man blir kåtare med dagens gäst Filip Dikmen. Dessutom åker Smail och snackar sex med ett pensionärpar och Sabine testar en sexkudde. Avsnitt 11 av 12.

 • Avsnitt 12

  11 jul 2018

  Vad tittar svenskarna på för porr? Och är det ok att titta på? Smail, Isabelle och dagens gäst Farao Groth grottar ner sig i porr med stort P i säsongens sista Sex med Smail. Dessutom åker Smail och Sabine och träffar svenska porrfilmsregissörer och Sabine får en stor utmaning. Avsnitt 12 av 12.