Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


På Yxtaholms slott har TV3 samlat åtta av svensk TVs mest älskade, omtalade och omskrivna realitystjärnor. Det är äntligen dags för andra säsongen av Kristallen-nominerade Realitystjärnorna på godset. Här får vi tillbakablickar och minnesvärda klipp med några av våra största profiler sedan dokusåporna dök upp i tablån. Vi får också se nya historier berättas när dessa starka karaktärer möts i dag. Se säsong 1-2

 • Avsnitt 1

  I premiäravsnittet är det allas dag. Stjärnorna anländer till slottet och några av dem möts för första gången. Vem blir starstruck? Vem hittar en ny vän, flirt eller kanske till och med fiende? Efter att sällskapets excentriske värd Daniel Fogmark skålat välkommen skickas stjärnorna ut i naturen för att samla in råvaror till kocken Anders Fröberg som ska tilllaga deras första middag tillsammans.

  Publicerad: 9 feb 2015

 • Avsnitt 2

  Det är Gunilla Perssons och Fredrik Karlssons dag på Yxtaholms slott. Fredrik arrangerar en tävling i grisfösning. Men att klafsa runt i lera och bajs för att fösa grisar är inget som älskas av alla. Gunilla sätter upp en Strindbergpjäs, och de andra deltagarna får visa upp sina skådespelartalanger. Gunilla tar rollen som auktoritär regissör på största allvar.

  Publicerad: 16 feb 2015

 • Avsnitt 3

  Det är Martin Melins och Aina Lesses dag på Yxtaholms slott. Aina anlitar ett medium som ska spå realitystjärnorna. Gunilla är dock på sin vakt, då bibeln tydligt varnar för trollkarlar och häxor. Martin Melin arrangerar skjuttävling. När vissa i gruppen har vapen i sin hand söker andra skydd.

  Publicerad: 23 feb 2015

 • Avsnitt 4

  Det är Zübeyde Simsek Gillströms och Håkan Hallins dag på Yxtaholms slott. Frisören Zübeyde sätter saxen i handen på de andra stjärnorna och bjuder på lammtestiklar och fårhjärna. Före detta elitsimmaren Håkan arrangerar simtävling i sextongradigt vatten vid slottet och avslutar med en het harakirikorv. - Det var skogsbrand i käften, säger Bonde-Fredrik.

  Publicerad: 2 mar 2015

 • Avsnitt 5

  Linda Thelenius och Samir Badran har båda plågats av låg självkänsla och gjort allt de kunnat för att passa in. Samir blev mobbad, slagen och föremål för ryktesspridning. Något som till slut gjorde att han inte ville leva längre. Linda gjorde skönhetsingrepp för att behaga dominanta män. Fasaden som hon byggt upp har gjort att hon tappat bort sig själv. -Egentligen är jag en pojkflicka, säger Linda.

  Publicerad: 9 mar 2015