Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Genomarbetade sätt att visa sin kärlek med överraskningar och humor är viktiga ingredienser om man ska lyckas med att be någon bli ens dejt till skolbalen. Se hela säsongen

 • Promposal

  Avsnitt 1

  Destini må vara skolans populäraste tjej, men räcker hennes sydstatscharm för att lyckas med den största peppsamlings-balfrågan i Lakeside Highs historia.

  Publicerad: 28 jan 2019

  Längd: 21:00

 • Promposal

  Avsnitt 2

  Josh är inte känd för några genidrag vad det gäller att charma sin tjej Malea, men nu har han en sista chans att göra det rätt innan Malea går ut high school.

  Publicerad: 4 feb 2019

  Längd: 21:00

 • Promposal

  Avsnitt 3

  Morgan ska fråga Mitch, sin barndomskompis, vilket skulle göra dem till skolans populäraste par, men det är dags att ta det till nästa nivå på fler än ett sätt.

  Publicerad: 11 feb 2019

  Längd: 21:00

 • Promposal

  Avsnitt 4

  Brandon är fast besluten att inte låta småstadsnormerna hålla dem tillbaka och vill visa Noah hur mycket hans osjälviskhet betyder för honom genom att ställa frågan i en glamorös magisk skog.

  Publicerad: 18 feb 2019

  Längd: 21:00

 • Promposal

  Avsnitt 5

  Quintin får hjälp av hela teatergruppen på East Ridge High School med ett zombietema när han ska fråga sin bästa kompis Maggie. Det finns bara ett problem: Maggie är kär i sin nya kille.

  Publicerad: 25 feb 2019

  Längd: 20:00

 • Promposal

  Avsnitt 6

  Alejandro har kommit på ett ovanligt och högtflygande sätt att fråga - som inte bara ska ge honom en dejt till skolbalen utan även vinna tillbaka hans ex, Cassidy.

  Publicerad: 4 mar 2019

  Längd: 21:00

 • Promposal

  Avsnitt 7

  Tyler och Phoebe är inneparet på Greenwich High School. Men när rykten börjar leva sitt eget liv är hans koreograferade dansfrieri i riskzonen, och han riskerar att förlora sin perfekta tjej för gott.

  Publicerad: 11 mar 2019

  Längd: 21:00

 • Promposal

  Avsnitt 8

  Paulie och Karina har ett passionerat men stormigt förhållande, och gör hela tiden slut. Nå måste Paulie lägga känslorna åt sidan och skicka Karina på ett romantiskt äventyr i New York.

  Publicerad: 18 mar 2019

  Längd: 21:00

Om du gillade Promposal kanske du också gillar...

Middag med mitt ex

Middag med mitt ex

Nytt avsnitt varje tisdag