• Avsnitt 1

  20 mar 2018

  I säsongspremiären är vi med när orkanen Irma drar in över Florida och myndigheterna beordrar evakuering. Mia och Phoenix kan inte ta sig därifrån eftersom alla flyg är inställda och bensinen slut på alla mackar.

 • Parneviks reagerar - Peg och Filip reagerar på avsnitt 1

  22 mar 2018

  Peg och Filip tittar på klipp från premiäravsnittet av Parneviks. Peg får återuppleva sin tarmsköljning och vi får höra HUR F*N Filip tänkte när han valde present. Filips välkomnande av Jesper blir också en kär återupplevelse för Filip som var lite nervös inför mötet, vilket Jesper gärna spädde på med att spela lite tricks.

  Till Parneviks reagerar
 • Avsnitt 2

  27 mar 2018

  Den här veckan spirar kärleken i Parneviks. Pennys pojkvän, hockeystjärnan Douglas Murray, dyker upp för första gången i serien. Dessutom åker hela familjen till Miami för att fira när Mia och Jesper förnyar sina äktenskapslöften. Avsnitt 2 av 9.

 • Parneviks reagerar - Peg och Filip reagerar på avsnitt 2

  27 mar 2018

  Filip och Penny ger sig ut på en lång minigolf-runda. Nu får Peg se vad som sägs om henne och vice versa. Mia håller tal och Penny avslöjar något som hon kanske skulle ha hålla för sig själv. Filip och Peg tittar på klippen och får höra vad som hände när kameran inte var på.

  Till Parneviks reagerar
 • Avsnitt 3

  3 apr 2018

  Familjen på semester tillsammans till ett beach house byggt i trä på stranden. Mia och Jesper kämpar med att bonda med sina barn, men inser till sina stora förtvivlan att de blivit vuxna.

 • Parneviks reagerar - Peg och Filip reagerar på avsnitt 3

  3 apr 2018

  Hur var det att spela in Parneviks? Peg och Filip pratar om inspelningsperioden, vad som hände och hur mycket energi som krävs för att hela tiden leverera framför kameran. Jesper färgar håret i avsnittet och Peg bestämmer vilka spirit animals alla är.

  Till Parneviks reagerar
 • Avsnitt 4

  10 apr 2018

  Hela familjen är bjuden på Halloweenparty hos bekanta. Jesper som älskar Halloween tycker han har kommit på bästa pranket ever, han ska skrämma Mia med en elektrisk chock. Han tvingar med sig Phoenix till sin trolleributik. Avsnitt 4 av 9.

 • Parneviks reagerar - Peg och Filip reagerar på avsnitt 4

  10 apr 2018

  Dags för avsnitt 4 av Parneviks som är fyllt med pranks, Halloweendräkter, motorstopp och ett New York-besök. Peg och Filip tittar på klippen och en skrattfest utlovas.

  Till Parneviks reagerar
 • Avsnitt 5

  17 apr 2018

  Phoenix har tagit körkort och Mia ska överraska honom med en bil som hon tror är HELT i Phoenix stil. Övriga syskon är högst skeptiska till att Mia har förstått Phoenix stil alls. Peg tar med sig Filip till tatueraren. Avsnitt 5 av 9.

 • Parneviks reagerar - Peg och Filip reagerar på avsnitt 5

  17 apr 2018

  Peg och Filip tittar på klipp från avsnitt 5 av Parneviks.

  Till Parneviks reagerar
 • Avsnitt 6

  24 apr 2018

  Jespers bekännelse: Jag är en hoarder (samlare). Varje gång han är ensam på tävling fastnar han framför tv-shop. Nu har Mia ledsnat på att han aldrig slänger något och drar igång en yardsale. Huset ska tömmas! Avsnitt 6 av 9.

 • Parneviks reagerar - Peg och Penny reagerar på avsnitt 6

  24 apr 2018

  Peg och Penny tittar på klipp från avsnitt 6. Penny besöker Douglas och de pratar om deras framtid, giftermål och barn. Det blir en återblick från tidigare säsong, antal gråtfester på tv och Phoenix har tjejbesök.

  Till Parneviks reagerar