Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Välkommen hem till familjen Parneviks amerikanska dröm i soliga Florida! I tv-serien Parneviks får tittarna följa Jesper och Mia Parnevik, samt barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix i deras spännande liv i den amerikanska vardagen. Se säsong 1-4

 • Avsnitt 1

  Avsnitt 1 av 8.

  Publicerad: 16 mar 2015

 • Avsnitt 2

  Avsnitt 2 av 8.

  Publicerad: 23 mar 2015

 • Avsnitt 3

  Välkommen till berättelsen om Parneviks, en familj som bor på 1300 kvadrat i soldränkta Florida. Följ Mia, Jesper och barnen Peg, Phoenix, Philippa och Penny när de lever den amerikanska drömmen.

  Publicerad: 30 mar 2015

 • Avsnitt 4

  Ibland hopar sig molnen även i soliga Florida. När äldsta dottern Peg vill läsa upp ett personligt brev för Mia och Jesper kommer det oväntat som ett monsunregn. Peg tror att föräldrarna ser henne som misslyckad för att hon tagit en paus från college. Det blir många tårar, men när luften är rensad kommer glädjen snabbt tillbaka. Två som hjälper till rejält med skratten är veckans gäster - spjuvern Christer Sandelin och rappa komikern Nour El Refai.

  Publicerad: 6 apr 2015

 • Avsnitt 5

  Välkommen till berättelsen om Parneviks, en familj som bor på 1300 kvadrat i soldränkta Florida. Följ Mia, Jesper och barnen Peg, Phoenix, Philippa och Penny när de lever den amerikanska drömmen.

  Publicerad: 13 apr 2015

 • Avsnitt 6

  Ett dramatiskt sjukdomsfall skakar om familjen Parnevik och insikten om att vi alla har en utmätt tid på jorden gör sig påmind hos Jesper. När dramat är över kan familjen återigen rikta all sin värme mot veckans gäster, som består av hiphopstjärnan Linda Pira, popstjärnan Andreas Johnson med familj och tv-profilen Henrik von Zweigbergk.

  Publicerad: 20 apr 2015

 • Avsnitt 7

  Välkommen till berättelsen om Parneviks, en familj som bor på 1300 kvadrat i soldränkta Florida, den här veckan får de bland annat besök av Elliphant, Tomas Brolin och Johan Lindeberg.

  Publicerad: 27 apr 2015

 • Avsnitt 8

  I säsongsavslutningen av Parneviks kommer fotbollsbröderna Ravelli och tv-profilen Edward Blom på besök. Mia Parnevik tar med sig hela gänget på den lokala turistbåten, där Jesper för första gången får höra vad turisterna får veta när båten passerar familjens hus.

  Publicerad: 4 maj 2015

Om du gillade Parneviks kanske du också gillar...