• Peg och Filip reagerar på avsnitt 1

  22 mar 2018

  Peg och Filip tittar på klipp från premiäravsnittet av Parneviks. Peg får återuppleva sin tarmsköljning och vi får höra HUR F*N Filip tänkte när han valde present. Filips välkomnande av Jesper blir också en kär återupplevelse för Filip som var lite nervös inför mötet, vilket Jesper gärna spädde på med att spela lite tricks.

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 2

  27 mar 2018

  Filip och Penny ger sig ut på en lång minigolf-runda. Nu får Peg se vad som sägs om henne och vice versa. Mia håller tal och Penny avslöjar något som hon kanske skulle ha hålla för sig själv. Filip och Peg tittar på klippen och får höra vad som hände när kameran inte var på.

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 3

  3 apr 2018

  Hur var det att spela in Parneviks? Peg och Filip pratar om inspelningsperioden, vad som hände och hur mycket energi som krävs för att hela tiden leverera framför kameran. Jesper färgar håret i avsnittet och Peg bestämmer vilka spirit animals alla är.

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 4

  10 apr 2018

  Dags för avsnitt 4 av Parneviks som är fyllt med pranks, Halloweendräkter, motorstopp och ett New York-besök. Peg och Filip tittar på klippen och en skrattfest utlovas.

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 5

  17 apr 2018

  Peg och Filip tittar på klipp från avsnitt 5 av Parneviks.

 • Peg och Penny reagerar på avsnitt 6

  24 apr 2018

  Peg och Penny tittar på klipp från avsnitt 6. Penny besöker Douglas och de pratar om deras framtid, giftermål och barn. Det blir en återblick från tidigare säsong, antal gråtfester på tv och Phoenix har tjejbesök.

 • Peg och Penny reagerar på avsnitt 7

  1 maj 2018

  Peg och Penny tittar på klipp där de ifrågasätter Filips kunskap om tjejers behov. Podden som Jesper och Mia får höra innehåller lite för mycket information för dom att hantera.

 • Peg och Penny reagerar på avsnitt 8

  8 maj 2018

  Peg och Penny tvingar med Phoenix på vaxning, något som han inte riktigt uppskattar. Peg avslöjar vad Penny en gång glömmer i sin bil, vilket blev en katastrof. Och vad får Penny att bli arg?

Om du gillade Parneviks reagerar kanske du också gillar...