Se programmetParneviks reagerar S01E01

Favorit

Säsong


Personer ur familjen Parneviks tittar på klipp från avsnitten och får se vad timmar av inspelning har blivit i form av programmet. Ojdå, sa jag verkligen det där?, OMG! är några av reaktionerna som vi kan vänta oss under denna säsongen. Se säsong 1

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 1

  Peg och Filip tittar på klipp från premiäravsnittet av Parneviks. Peg får återuppleva sin tarmsköljning och vi får höra HUR F*N Filip tänkte när han valde present. Filips välkomnande av Jesper blir också en kär återupplevelse för Filip som var lite nervös inför mötet, vilket Jesper gärna spädde på med att spela lite tricks.

  Publicerad: 22 mar 2018

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 2

  Filip och Penny ger sig ut på en lång minigolf-runda. Nu får Peg se vad som sägs om henne och vice versa. Mia håller tal och Penny avslöjar något som hon kanske skulle ha hålla för sig själv. Filip och Peg tittar på klippen och får höra vad som hände när kameran inte var på.

  Publicerad: 27 mar 2018

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 3

  Hur var det att spela in Parneviks? Peg och Filip pratar om inspelningsperioden, vad som hände och hur mycket energi som krävs för att hela tiden leverera framför kameran. Jesper färgar håret i avsnittet och Peg bestämmer vilka spirit animals alla är.

  Publicerad: 3 apr 2018

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 4

  Dags för avsnitt 4 av Parneviks som är fyllt med pranks, Halloweendräkter, motorstopp och ett New York-besök. Peg och Filip tittar på klippen och en skrattfest utlovas.

  Publicerad: 10 apr 2018

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 5

  Peg och Filip tittar på klipp från avsnitt 5 av Parneviks.

  Publicerad: 17 apr 2018

 • Peg och Penny reagerar på avsnitt 6

  Peg och Penny tittar på klipp från avsnitt 6. Penny besöker Douglas och de pratar om deras framtid, giftermål och barn. Det blir en återblick från tidigare säsong, antal gråtfester på tv och Phoenix har tjejbesök.

  Publicerad: 24 apr 2018

 • Peg och Penny reagerar på avsnitt 7

  Peg och Penny tittar på klipp där de ifrågasätter Filips kunskap om tjejers behov. Podden som Jesper och Mia får höra innehåller lite för mycket information för dom att hantera.

  Publicerad: 1 maj 2018

 • Peg och Penny reagerar på avsnitt 8

  Peg och Penny tvingar med Phoenix på vaxning, något som han inte riktigt uppskattar. Peg avslöjar vad Penny en gång glömmer i sin bil, vilket blev en katastrof. Och vad får Penny att bli arg?

  Publicerad: 8 maj 2018

Om du gillade Parneviks reagerar kanske du också gillar...