Se programmetSäsong 4 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Jadå, Sveriges mest färgstarka familj är tillbaka. Det finns alltid plats för ännu en sista säsong. Och den här gången blir det fullt fokus på familjen, en berättelse nog så stökig nu när familjemedlemmarnas karriärer sprider dem över världen. Jesper turnérar med golfen runt hela planeten, Phoenix är kvar i Florida och pluggar, Peg jobbar med musiken i Sverige, Mia far omkring med vinprojekt mellan Kalifornien och Sverige, medan Philippa pluggar i New York och Penny åker med mamma till Nepal. Men tryggheten finns som alltid i Casa Mia i Jupiter, där familjen samlas för att ladda batterierna. Se säsong 1-4

 • Avsnitt 1

  I säsongspremiären är vi med när orkanen Irma drar in över Florida och myndigheterna beordrar evakuering. Mia och Phoenix kan inte ta sig därifrån eftersom alla flyg är inställda och bensinen slut på alla mackar.

  Publicerad: 20 mar 2018

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 1

  Peg och Filip tittar på klipp från premiäravsnittet av Parneviks. Peg får återuppleva sin tarmsköljning och vi får höra HUR F*N Filip tänkte när han valde present. Filips välkomnande av Jesper blir också en kär återupplevelse för Filip som var lite nervös inför mötet, vilket Jesper gärna spädde på med att spela lite tricks.

  Publicerad: 22 mar 2018

  Till Parneviks reagerar
 • Avsnitt 2

  Den här veckan spirar kärleken i Parneviks. Pennys pojkvän, hockeystjärnan Douglas Murray, dyker upp för första gången i serien. Dessutom åker hela familjen till Miami för att fira när Mia och Jesper förnyar sina äktenskapslöften. Avsnitt 2 av 9.

  Publicerad: 27 mar 2018

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 2

  Filip och Penny ger sig ut på en lång minigolf-runda. Nu får Peg se vad som sägs om henne och vice versa. Mia håller tal och Penny avslöjar något som hon kanske skulle ha hålla för sig själv. Filip och Peg tittar på klippen och får höra vad som hände när kameran inte var på.

  Publicerad: 27 mar 2018

  Till Parneviks reagerar
 • Avsnitt 3

  Familjen på semester tillsammans till ett beach house byggt i trä på stranden. Mia och Jesper kämpar med att bonda med sina barn, men inser till sina stora förtvivlan att de blivit vuxna.

  Publicerad: 3 apr 2018

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 3

  Hur var det att spela in Parneviks? Peg och Filip pratar om inspelningsperioden, vad som hände och hur mycket energi som krävs för att hela tiden leverera framför kameran. Jesper färgar håret i avsnittet och Peg bestämmer vilka spirit animals alla är.

  Publicerad: 3 apr 2018

  Till Parneviks reagerar
 • Avsnitt 4

  Hela familjen är bjuden på Halloweenparty hos bekanta. Jesper som älskar Halloween tycker han har kommit på bästa pranket ever, han ska skrämma Mia med en elektrisk chock. Han tvingar med sig Phoenix till sin trolleributik. Avsnitt 4 av 9.

  Publicerad: 10 apr 2018

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 4

  Dags för avsnitt 4 av Parneviks som är fyllt med pranks, Halloweendräkter, motorstopp och ett New York-besök. Peg och Filip tittar på klippen och en skrattfest utlovas.

  Publicerad: 10 apr 2018

  Till Parneviks reagerar
 • Avsnitt 5

  Phoenix har tagit körkort och Mia ska överraska honom med en bil som hon tror är HELT i Phoenix stil. Övriga syskon är högst skeptiska till att Mia har förstått Phoenix stil alls. Peg tar med sig Filip till tatueraren. Avsnitt 5 av 9.

  Publicerad: 17 apr 2018

 • Peg och Filip reagerar på avsnitt 5

  Peg och Filip tittar på klipp från avsnitt 5 av Parneviks.

  Publicerad: 17 apr 2018

  Till Parneviks reagerar
 • Avsnitt 6

  Jespers bekännelse: Jag är en hoarder (samlare). Varje gång han är ensam på tävling fastnar han framför tv-shop. Nu har Mia ledsnat på att han aldrig slänger något och drar igång en yardsale. Huset ska tömmas! Avsnitt 6 av 9.

  Publicerad: 24 apr 2018

 • Peg och Penny reagerar på avsnitt 6

  Peg och Penny tittar på klipp från avsnitt 6. Penny besöker Douglas och de pratar om deras framtid, giftermål och barn. Det blir en återblick från tidigare säsong, antal gråtfester på tv och Phoenix har tjejbesök.

  Publicerad: 24 apr 2018

  Till Parneviks reagerar

Om du gillade Parneviks kanske du också gillar...