Se programmetPandoras Ask

Favorit

Säsong


Marcelo Peña, Robin "Mos" Andersson, Nina Glimsell Udovičić, Bettina Buchanan, Arvid Stenbäcken och Erica Mendez kliver återigen in i rampljuset i höstens nya satsning. Här tävlar PH-stjärnorna om något de inte har fått uppleva förut, en paradisresa – utan kameror. Till skillnad från huset i Mexiko där deltagarna tävlar i par är det nu dags att bevisa hur långt de kan komma på egen hand. Men vad skulle ett Paradise-program vara utan sina legendariska tvister? Självfallet kommer veckorna i Paradise STHLM att vara fullmatade med roliga teman, hemliga jokrar och ceremonier där allt avgörs. Se säsong 1

 • Pandoras Ask

  Även i Paradise STHLM kan inte deltagarna undvika Pandoras Ask. Det blir tuffa frågor då en hel del från hotellet ligger och pyr under ytan. Deltagarna får stå till svar för sitt sätt att spela tidigare och kan de lyckas hitta nya allierade bland gänget.

  Publicerad: 11 nov 2018

 • Avsnitt 1

  Marcelo, Nina, Mos, Erica, Bettina och Arvid flyttar in i Stockholms fetaste lägenhet och dramat sätter igång direkt med ett rafflande Pandoras Ask. På kvällen vankas det inflyttningsfest.

  Publicerad: 11 nov 2018

 • Avsnitt 2

  Nina och Bettina hamnar i luven på varandra efter gårdagens fest. Under dagen vankas det Instagramtävling och någon ska utses som nummer två att hänga löst i fjärilsceremonin

  Publicerad: 12 nov 2018

 • Avsnitt 3

  Det nalkas fjärilsceremoni och stämningen mellan Nina och Bettina är fortfarande krystad. Flera personer hänger löst och dramatiken flödar när någon blir tvungen att fatta ett ödesdigert beslut.

  Publicerad: 13 nov 2018

 • Avsnitt 1

  Johanna Bladh reder ut veckans snackisar i Paradise Sthlm. Varför började Bettina och Nina bråka? Var det rätt av Arvid att lacka på Stephanie? Och hur är Erika och Arvids relation idag efter att de smyghånglat i Mexiko? Allt avslöjas i premiäravsnittet av "Hänt Eftersnack".

  Publicerad: 14 nov 2018

  Till Hänt eftersnack
 • Avsnitt 4

  Stockholmsveckan! Bettina känner sig ledsen över att Erica fått lämna lägenheten. Men den känslan varar inte så länge för in kommer nämligen Paradise STHLMs första joker.

  Publicerad: 18 nov 2018

 • Avsnitt 5

  Stockholmsveckan fortsätter och ett VIP-kort står på spel. Mattias som är nyinflyttad sitter säkert medan resten av gänget riskerar att hänga löst.

  Publicerad: 19 nov 2018

 • Avsnitt 6

  Skräcken inför kvällens fjärilsceremoni är påtaglig. Men innan dess ska några utvalda få bestämma vem som ska hänga löst, vilket skapar extremt dålig stämning mellan Mos och Bettina.

  Publicerad: 20 nov 2018

 • Avsnitt 2

  Nina bryter ihop när hon får se Marcelos ord på tv och Mattias avslöjar varför han högg Bettina i ryggen under fjärilsceremonin. Dessutom avslöjas det vilka som fick till det på planet hem från Paradise Hotel i veckans "Hänt Eftersnack" med Johanna Bladh.

  Publicerad: 21 nov 2018

  Till Hänt eftersnack
 • Avsnitt 7

  "The King" flyttar in i lägenheten och får fatta ett tufft besut redan från start. Senare under dagen bjuds det på korvfest, limousine, musikinspelning och en otroligt otrevlig överraskning. Välkommen till Vegasveckan!

  Publicerad: 25 nov 2018

 • Avsnitt 8

  En ny gäst flyttar in i lägenheten till Arvids stora förtjusning och vad vore Las Vegas utan ett casino? Lukas får i uppgift att dela in alla i tävlingspar. Vilka kommer vinna och vem kommer försvinna?

  Publicerad: 26 nov 2018

 • Avsnitt 9

  Nina och Marcelo gifter sig och det vankas såklart ett storartat bröllop. Men det är inte bara glädjens dag utan det nygifta paret blir tvungna att fatta ett tufft beslut.

  Publicerad: 27 nov 2018