Se programmetThe Boys are Back in Town

Favorit

Säsong


Paradise Motel är ett parallellt Paradise Hotel där de fyra utslagna killarna Smail, Jeppe, Hermansson och Haidar får checka in tillfälligt –för att varje vecka tävla om nästa jokerplats på det ”riktiga” hotellet. Platsen där tjejerna, festerna och kampen om en halv miljon kronor väntar. Paradise Motel kommer bjuda på kämpaglöd, drama, nervositet och framför allt ÄNNU mer av de fyra killarna. Se säsong 1

 • The Boys are Back in Town

  Våra allstars checkar in på hotellet och allt är helt perfekt. Men som vi vet kan allt hända på Paradise Hotel, är allt verkligen lika bra som förr? Se den spännande fortsättningen på måndag 4/9 22.00.

 • Avsnitt 1

  I premiäravsnittet av Paradise Motel checkar Smail, Jeppe, Hermansson och Haidar in på sitt nya hotell – och får veta att det redan är dags för säsongens första tävling. Vem kniper första jokerplatsen på Paradise Hotel?

 • Avsnitt 2

  Tjuv- och polisveckan närmar sig på Paradise Hotel – och det är dags för den andra jokern från Paradise Motel att äntra "det stora hotellet". En rafflande sandgrävartävling ska avgöra vem som får checka in som polis. Blir det Jeppe, Haidar eller Hermansson som tar hem vinsten?

 • Avsnitt 3

  Jeppe Johansson och Jonathan Hermansson är ensamma kvar på Paradise Motel – och Hermansson är lite orolig att han kommer behöva stanna där för alltid. Killarna börjar komma allt närmre varandra, och Jeppe berättar sanningen om varför han kastade kulan i den ökända PH-finalen 2013. Väl tillbaka efter dagens fördelstävling möts killarna av en rejäl överraskning: en ny gäst på motellet.

 • Avsnitt 4

  Det har blivit dags att avgöra vem av Paradise Motel-gästerna Jeppe Johansson, Johan Kervall och Jonathan Hermansson som ska få checka in som Elvis under Las Vegas-veckan på Paradise Hotel. Kampen om jokerplatsen ska avgöras i den fetaste striden hittills: en kolhydratstinn mackätartävling. Vem är motellets storätare nummer ett?

 • Avsnitt 5

  Jeppe har fått göra storslagen PH-entré som Elvis – och nu är Johan och Hermansson ensamma kvar på Paradise Motel. Det har blivit dags för en tävling som kommer ge vinnaren en stor fördel i kampen om den näst sista jokerplatsen. En tävling som beskrivs som "den kanske viktigaste hittills".

 • Avsnitt 6

  Dags för sista striden inne på Paradise Motel. Vem får checka in på Paradise Hotel nästa vecka? Och vem lämnas ensam kvar på motellet? Eftersom skolveckan närmar sig inne på PH får Hermansson och Johan Kervall mötas i ett klurigt geografiprov – där det gäller att kunna världens huvudstäder.

 • Pandoras edition

  Finalen närmar sig med stormsteg. Och i Paradise Motel: Pandoras Edition får nu de utcheckade deltagarna samlas för ett gemensamt hedersuppdrag. Det har blivit dags att skriva så tuffa frågor som möjligt till de kvarvarande sex hotellgästerna – för en sista "Pandoras Slakt".