• Avsnitt 1

  6 sep 2017

  I premiäravsnittet av Paradise Motel checkar Smail, Jeppe, Hermansson och Haidar in på sitt nya hotell – och får veta att det redan är dags för säsongens första tävling. Vem kniper första jokerplatsen på Paradise Hotel?

 • Avsnitt 2

  13 sep 2017

  Tjuv- och polisveckan närmar sig på Paradise Hotel – och det är dags för den andra jokern från Paradise Motel att äntra "det stora hotellet". En rafflande sandgrävartävling ska avgöra vem som får checka in som polis. Blir det Jeppe, Haidar eller Hermansson som tar hem vinsten?

 • Avsnitt 3

  20 sep 2017

  Jeppe Johansson och Jonathan Hermansson är ensamma kvar på Paradise Motel – och Hermansson är lite orolig att han kommer behöva stanna där för alltid. Killarna börjar komma allt närmre varandra, och Jeppe berättar sanningen om varför han kastade kulan i den ökända PH-finalen 2013. Väl tillbaka efter dagens fördelstävling möts killarna av en rejäl överraskning: en ny gäst på motellet.

 • Avsnitt 4

  27 sep 2017

  Det har blivit dags att avgöra vem av Paradise Motel-gästerna Jeppe Johansson, Johan Kervall och Jonathan Hermansson som ska få checka in som Elvis under Las Vegas-veckan på Paradise Hotel. Kampen om jokerplatsen ska avgöras i den fetaste striden hittills: en kolhydratstinn mackätartävling. Vem är motellets storätare nummer ett?

 • Avsnitt 5

  4 okt 2017

  Jeppe har fått göra storslagen PH-entré som Elvis – och nu är Johan och Hermansson ensamma kvar på Paradise Motel. Det har blivit dags för en tävling som kommer ge vinnaren en stor fördel i kampen om den näst sista jokerplatsen. En tävling som beskrivs som "den kanske viktigaste hittills".

 • Avsnitt 6

  11 okt 2017

  Dags för sista striden inne på Paradise Motel. Vem får checka in på Paradise Hotel nästa vecka? Och vem lämnas ensam kvar på motellet? Eftersom skolveckan närmar sig inne på PH får Hermansson och Johan Kervall mötas i ett klurigt geografiprov – där det gäller att kunna världens huvudstäder.

 • The Boys are Back in Town

  28 aug 2017

  Våra allstars checkar in på hotellet och allt är helt perfekt. Men som vi vet kan allt hända på Paradise Hotel, är allt verkligen lika bra som förr? Se den spännande fortsättningen på måndag 4/9 22.00.

 • Pandoras edition

  1 nov 2017

  Finalen närmar sig med stormsteg. Och i Paradise Motel: Pandoras Edition får nu de utcheckade deltagarna samlas för ett gemensamt hedersuppdrag. Det har blivit dags att skriva så tuffa frågor som möjligt till de kvarvarande sex hotellgästerna – för en sista "Pandoras Slakt".