Se programmetSäsong 9 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Äntligen är realityseriernas kronjuvel Paradise Hotel tillbaka – som i år bjuder på ännu mer drama, intriger, kärlek och svek. Redan från start är det tjejerna som styr och ställer i paradiset och killarna kommer att få kämpa för sin överlevnad. Kom ihåg att ALLT kan hända på Paradise Hotel! Säsongspremiär måndag 17 februari

 • Avsnitt 1

  Redan från start är det tjejerna som styr och ställer i paradiset och killarna kommer att få kämpa för sin överlevnad.

  Publicerad: 3 sep 2018

 • Avsnitt 2

  Dag två på Paradise Hotel, och det är alldeles för många killar på hotellet. Grupperna Romantikerna, Bad Boysen och Sporthunkarna har just börjat göra sig hemma när ett brev serveras till frukosten.

  Publicerad: 4 sep 2018

 • Avsnitt 3

  Gårdagens namndrama mellan Nina och Marcelo hänger fortfarande kvar i luften, medan Edin och Danijela vaknar upp i kärlekens tecken efter en mysig natt.

  Publicerad: 5 sep 2018

 • Avsnitt 4

  Det är EGYPTENVECKA på Paradise Hotel och det har blivit dags för "Cleopatra" att checka in på hotellet - som är ett välbekant ansikte och skratt för alla - tillsammans med fyra tjänare.

  Publicerad: 10 sep 2018

 • Avsnitt 5

  Egyptenveckan fortsätter och snart är det dags för den nya deltagaren att göra sitt ödesdigra val. Vem av tjänarna kommer att få stanna kvar och vilka kommer att få lämna hotellet? Let the drama begin!

  Publicerad: 11 sep 2018

 • Avsnitt 6

  Egyptenveckan lider mot sitt slut. Det vankas födelsedagskalas och parceremoni under samma dag. Födelsedagsbarnet Lukas önskar sig en dag fylld av kärlek och glädje - vilket inte riktigt blir som han tänkt sig.

  Publicerad: 12 sep 2018

 • Avsnitt 7

  Tårar, svek och svartsjuka får läggas åt sidan när hotellets gäster ska öva på sitt kommande kändisskap. Fortfarande vill ingen sova bredvid Lukas - samtidigt som ett triangeldrama uppstår.

  Publicerad: 17 sep 2018

 • Avsnitt 8

  Dagsfest står på schemat och det visar sig att Robin "Mos" har hånglat med flera av hotellets gäster - samtidigt börjar Bettina känna sig allt mer sexuellt frustrerad.

  Publicerad: 18 sep 2018

 • Pandoras Ask

  Se hela Pandoras Ask där Marcelo blir grillad, Danijela är ute efter tårar hos Nina och Jennifer och Edin virrar bort sig i bortförklaringar.

  Publicerad: 18 sep 2018

 • Avsnitt 9

  Kändisveckans sista dag och det har blivit dags för nykomlingen Erika att fatta ett tufft beslut. Vem är falsk och vem kan man lita på? Det är återigen dags för Parceremoni.

  Publicerad: 19 sep 2018

 • Avsnitt 10

  Hallelujah! Det är dags för ännu en vecka på Paradise Hotel. Killarna har syndat och tjejerna lever i celibat som hotellets nunnor. En präst checkar in och i syndanästet bjuds det på korvfest.

  Publicerad: 24 sep 2018

 • Avsnitt 11

  Den helige prästen välsignas med en uppgift, en möjlighet till att närma sig de övriga deltagarna. En kille blir utvald till munk och blir därmed immun.

  Publicerad: 25 sep 2018


Om du gillade Paradise Hotel kanske du också gillar...