• Paradise Hotel
  38:00

  Avsnitt 1

  6 feb 2017

  Sveriges mest omtalade dokusåpa Paradise Hotel är tillbaka, med mer kärlek och drama än kanske någonsin. I premiäravsnittet rusar sex riktigt taggade killar in på lyxhotellet i Mexiko – lyckligt ovetandes om vad som väntar dem. För när tjejerna ska göra entré väntar nämligen en rejäl överraskning… Efter parindelningen är det dags för årets första fest – som bland annat bjuder på hångel, akrobatik och nakenbad. Avsnitt 1 av 30.

 • Avsnitt 2

  6 feb 2017

  Äntligen föräldrafritt! Eller? Första morgonen på Paradise Hotel väcks paren av tjejernas mammor – som stormar in i rummen med frukostbrickor. Mammorna har ett uppdrag innan de lämnar: att utse hotellets svärmorsdröm. Den som vunnit deras hjärtan blir immun med sin partner i kommande parceremoni. Deltagarna börjar bli allt mer känslosamma inne på hotellet – och har redan delat upp sig i två läger. Avsnitt 2 av 30.

 • Avsnitt 3

  7 feb 2017

  Det är dags för hotellets stora svärmorsdröm att koras och bli immun vid kommande parceremoni. Samtidigt ska Kevin P försöka charma till sig en partner genom att speeddejta tjejerna. I kvällens hittills stökigaste fest hettar det till rejält mellan Christopher och Andrea. Dessutom bryter det ut ett riktigt storgräl mellan två av tjejerna. Avsnitt 3 av 30.

 • Avsnitt 4

  8 feb 2017

  Det är rejält stel stämning vid frukosten efter gårdagens bråk. Ewelina och Amanda vägrar att begrava stridsyxan, och den dåliga stämningen mellan dem bara trappas upp. Christopher börjar få allt starkare känslor för Andrea, som tyvärr inte verkar vara helt besvarade. Det har dessutom blivit dags för årets första parceremoni på Paradise Hotel. Vem blir den första deltagaren som tvingas packa väskan och åka hem? Avsnitt 4 av 30.

 • Avsnitt 5

  13 feb 2017

  Äntligen kärleksvecka! Det har blivit dags för säsongens första joker att checka in på hotellet. En tjej – som genast får rejält med makt över gänget. Samtidigt blossar ett triangeldrama upp mellan Haidar, Chris och Andrea. Avsnitt 5 av 30.

 • Avsnitt 6

  14 feb 2017

  Haidar har helt släppt Andrea efter Chris avslöjande – och siktar nu in sig på den nya jokern i stället. Dessutom får deltagarna ett brev som vänder upp och ner på allt. Avsnitt 6 av 30.

 • Avsnitt 7

  20 feb 2017

  Kärleksveckan fortsätter – och det är dags för en casanova att checka in. Alla är riktigt nervösa inför den nya jokerns entré. Samtidigt är det flera krossade hjärtan bland killarna på hotellet. Haidar och Chris trånar efter Andrea, medan Jake är riktigt knäckt efter att Sofia tvingats lämna. Avsnitt 7 av 30.

 • Avsnitt 8

  21 feb 2017

  Ikväll ska en kille tvingas lämna – och det är orolig stämning på hotellet. Nya jokern har fått stor makt, och ska välja en tjej som blir låst med honom vid kvällens parceremoni. Samtidigt börjar det att bli allt starkare känslor mellan Sanel och Ewelina. Avsnitt 8 av 30.

 • Avsnitt 9

  27 feb 2017

  Sommarlovet är över och nu ringer det in till skolvecka! Hotellgästerna får klä på sig skoluniformer och samlas i loungen – där programledaren Malin Gramer väntar. Deltagarna får veta att det har blivit dags för klassens elevrådsordförande att checka in. Hela gänget börjar genast smöra för den nya jokern – som får i uppdrag att dela upp klassen i ett A- och B-lag. Samtidigt på hotellet blir både Chris och Haidar allt mer förälskade i Andrea – som själv börjat tröttna på att killarna får så starka känslor för henne. Sanel försöker ersätta sin "brush-brush" Jake och har ställt in siktet på Wiktor. Avsnitt 9 av 30.

 • Avsnitt 10

  28 feb 2017

  Skoldagen är i full gång på Paradise Hotel och det har blivit dags för terminens första prov. Varje klass får välja ut tre representanter som ska briljera i anatomilära. Där får vi till exempel lära oss att prostatan sitter i halsen… eller? Utanför lektionssalen har Chris bestämt sig för att berätta för Andrea om sina känslor – ett samtal som slutar i totalt hjärtekross. Avsnitt 10 av 30.

 • Avsnitt 11

  6 mar 2017

  Det börjar närma sig parceremoni – där en av tjejerna kommer tvingas lämna hotellet. De tre tjejerna i klass 1B, Matilda, Amanda och Ewelina, hänger löst. Nu gäller det för dem att tävla om immunitet genom ett klurigt geografiprov. I kvällens avsnitt ringer det även in klassråd – där elevernas alla tankar, bråk och hemligheter ska komma upp till ytan. Samtidigt spelar Wiktor dubbelspel för fullt, medan Amanda och Sanel fortsätter sin plan för att få ut Ewelina... Avsnitt 11 av 30.

 • Avsnitt 12

  7 mar 2017

  Dags för skolavslutning och parceremoni – där 11 elever ska bli 10. Vem av tjejerna tvingas packa väskan och checka ut? Svartsjukebråket mellan Andrea och Haidar fortsätter, och börjar nu utvecklas till ett triangeldrama med Matilda. Provresultatet har kommit för tjejerna i klass 1B, och nu ska de få veta vem som blir immun i kvällens parceremoni. Samtidigt på hotellet spirar romanserna för fullt – dels mellan Sanel och Ewelina men även mellan Andrea och Haidar, där det hettar till ordentligt efter kvällens examensfest. Avsnitt 12 av 30.