Se programmetSäsong 11 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Med en glödgande lust efter revansch checkar Jesper Bengtsson och Jennifer Karlsson in på lyxhotellet i Mexiko som snuvade dem båda på 500 000 kr i finalen. I höstens Paradise Hotel möter vi tolv glödheta deltagare som är redo att göra precis allt för att spela spelet till max. Förbered er på svekfull kärlek, avundsjuka och ett frustande hämndbegär när känslorna blossar upp för såväl de nya som gamla PH-stjärnorna. Och alla är där för att kasta kulan. Programledare är Rebecca Stella. Säsongspremiär måndag 17 februari

 • Avsnitt 1

  Dags att röra om i grytan! Fem maximalt taggade singeltjejer kliver in på lyxhotellet i Mexiko. Lyckan är total när programledaren Rebecca Stella berättar att killarna redan väntar på dem. Avsnitt 1 av 36.

  Publicerad: 1 sep 2019

 • Avsnitt 2

  Första frukosten inleds med tårar och nervositeten ökar lavinartat när revanschparet Jesper och Jennifer dundrar in i huset. Avsnitt 2 av 36.

  Publicerad: 2 sep 2019

 • Avsnitt 3

  Dags för första parceremonin och det har redan uppstått spänningar mellan Camilla och Jesper. Vissa är övertygade om att de sitter säkra, men när är någonting någonsin som det verkar i Paradise Hotel? Avsnitt 3 av 36.

  Publicerad: 4 sep 2019

 • Avsnitt 4

  En het sjöjungfru har spolats upp på land och checkar in på hotellet för att förtrolla killarna med sin charm. Men inte alla uppskattar en charmig sjöungfru och svartsjukan är snart ett faktum. Avsnitt 4 av 36.

  Publicerad: 9 sep 2019

 • Avsnitt 5

  Akvariet ska fyllas upp med ytterligare en av hotellets gäster och deltagarna är oroliga. En gråtfri dag utlovas, men kommer det kunna hållas när ohyggliga sanningar dyker upp i pandoras ask? Avsnitt 5 av 36.

  Publicerad: 10 sep 2019

 • Pandoras Ask - Sjöjungfruveckan

  Nyfiken på att se vad mer som diskuterades i veckans Pandoras ask?

  Publicerad: 10 sep 2019

 • Avsnitt 6

  Hela havet stormar på hotellet och nya tvister sätter fart på paktandet. En oväntad vänskap sprider oro i vargflocken. Vem går det egentligen att lita på när det har blivit dags för parceremoni? Avsnitt 6 av 36.

  Publicerad: 11 sep 2019

 • Avsnitt 7

  Love is in the air! Det är kärleksvecka i paradiset och en skönsjungande kille checkar in för att sätta hjärtan i brand. Men det kanske inte alltid är bra att tas emot med öppna armar? Avsnitt 7 av 36.

  Publicerad: 16 sep 2019

 • Avsnitt 8

  Dags för kärleksduell men valet av utmanare är inte helt lätt. Grupperingarna är tydliga och båda sidor slåss om den nyaste gästens lojalitet. Avsnitt 8 av 36.

  Publicerad: 17 sep 2019

 • Avsnitt 9

  Vargflocken gör sitt bästa men kommer de lyckas övertyga valpen? Vem som frågar chans på vem blir helt avgörande inför parceremonin. Ilskan över att en viss person inte vill "dela med sig" växer. Avsnitt 9 av 36.

  Publicerad: 18 sep 2019

 • Avsnitt 10

  En turbulent vecka väntar gästerna på hotellet som nu hamnat i luften på Paradise Airlines. Vilken sida är bäst att stå på för att få följa med hela flygturen till parceremonin? Avsnitt 10 av 36.

  Publicerad: 23 sep 2019

 • Avsnitt 11

  Flygturen fortsätter men för en av gästerna kommer resan avslutas redan i säkerhetskontrollen. Vem som bäst kan charma säkerhetsvakterna kommer bli avgörande för gästernas framtid på lyxhotellet. Avsnitt 11 av 36.

  Publicerad: 24 sep 2019


Om du gillade Paradise Hotel kanske du också gillar...