Se programmetSäsong 10 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Tyckte ni att förra sommaren var varm? Den framstår som kallt aprilväder i jämförelse med årets extremheta jubileumssäsong av Paradise Hotel. Det blir lika heta nätter som heta känslor när nya stjärnskott möter PH-veteraner på lyxhotellet i Mexiko. En halv miljon kronor står på spel och precis ALLT kan hända, och händer, i paradiset. Programledare är Rebecca Stella.

 • Avsnitt 1

  Jubileumssäsongen av Paradise Hotel är äntligen igång. In på lyxhotellet kliver fem taggade singelkillar, som jublar när tre glödheta småstadstjejer och tre skönheter till storstadstjejer kommer in.

  Publicerad: 3 mar 2019

 • Avsnitt 2

  Killarna tvingas välja vilken av de sex tjejer som är den första att skickas hem ifrån paradiset. Killarnas övertag håller sig dock inte länge när PH-veteranerna Jeppe och Haidar kommer in.

  Publicerad: 5 mar 2019

 • Avsnitt 3

  Efter gårdagens mys blir Marcus blir förvånad över Ericas sluga taktik att hångla med flera av killarna - men inte Marcus. Dessutom närmar sig säsongens första parceremoni.

  Publicerad: 6 mar 2019

 • Avsnitt 4

  Paniken sprids på hotellet hos alla förutom hos PH-veteranerna Jeppe och Paow. Edens lustgård har intagit paradiset och en viss "Adam" checkar in för att välja ut sin "Eva"…

  Publicerad: 11 mar 2019

 • Avsnitt 5

  "Adam" och "Eva" vaknar upp i sviten med sina söner. De hånar Marcus som var i gasen kvällen innan. En orm checkar in och får ett tufft första uppdrag. Dessutom är det dags för paradisets första Pandoras där en deltagare grillas ordentligt - något som resulterar i ett jättebråk.

  Publicerad: 12 mar 2019

 • Pandoras Ask

  Se mer av dramat från säsongens första Pandoras Ask!

  Publicerad: 12 mar 2019

 • Avsnitt 6

  Ormen i paradiset får makten att dela ut immunitet inför kvällens parceremoni. Det har bildats två tydliga grupperingar i huset och frågan är vem ormen väljer att gynna? Dessutom eldar Jeppe upp tvivel mellan Jesper och Bella.

  Publicerad: 13 mar 2019

 • Avsnitt 7

  Fram med brillorna, det är dags för skolvecka i paradiset. En mönsterelev med stort självförtroende checkar in och utmanar resten av gänget i historia.

  Publicerad: 18 mar 2019

 • Avsnitt 8

  Deltagarna ska välja ut veckans kamratstödjare, vem är egentligen snällast i paradiset? Arvid påpekar att Haidar bara fick två poäng i historieprovet vilket leder till att Haidar börjar gråta.

  Publicerad: 19 mar 2019

 • Avsnitt 9

  Vinnaren i gårdagens hemkunskapsprov får en viktig immunitet inför kvällens parceremoni. Det fullkomligt vibrerar av spänning och känslor i huset, något som exploderar ut senare på kvällen i lust och ett storbråk mellan Erica, Arvid och Marcus.

  Publicerad: 20 mar 2019

 • Avsnitt 10

  Det är kärleksvecka i paradiset och alla vill sprida kärlek men det är svårt när förra veckans gräl mellan Erika, Marcus och Arvid ligger kvar i luften. Dessutom kommer Rebecca Stella in med ett besked som får flera i gruppen att brista ut i gråt.

  Publicerad: 25 mar 2019

 • Avsnitt 11

  En joker checkar in som fresterska och Haidar, Jesper och Markus vill direkt imponera på henne. Efter turbulenta starten på veckan blir det en dramatisk Pandoras ask där vissa grillar ordentligt. Dessutom växer Jespers oro för att förlora Bella.

  Publicerad: 26 mar 2019


Om du gillade Paradise Hotel kanske du också gillar...