Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


I Paradise Hotel - Förspelet reser Samir Badran och Saga Scott runt i Sverige på jakt efter den ultimata PH-deltagaren. De få som lyckas imponera går vidare till slutcasting och möter en stentuff jury. Vinsten är att få checka in i ett av världens lyxigaste hus och bli deltagare i Paradise Hotel 2015. Jakten går via Stockholm, Malmö, Göteborg och Åre. Se säsong 1-2

 • Avsnitt 1

  Först ut är Stockholm. Samir möter bland annat Oscar som är personal shopper. De tävlar om vem som kan styla bäst. Samir förstår inte riktigt uppdraget och frågar om han ska klä på kunden efter att han valt ut kläderna…Saga charmas mållös av en skejtkille och blir skräckslagen när hon utmanas av Emil vars största intresse är att dansa poledance.

  Publicerad: 11 maj 2015

 • Avsnitt 2

  Deltagarna som tävlar i Stockholm är: Viktor Hadestrand, 22, studerar, Göteborg och Bromma Amir Noghabai, 22, filantrop, Linköping Irma Trbovic, 21 år, säljare, Karlstad Julia Jämtin, 21, frisör, Sundbyberg Oscar Lee, 24, personal shopper, Västerås Josefine Caarle, 19, butikssäljare, Sollentuna Emil Fredriksson, 24 år, frisör, Uppsala Klara Pravdic, 18, studerar, Liljeholmen Hanna Lidström, 21, politisk sekreterare i MP, Sickla

  Publicerad: 13 maj 2015

 • Avsnitt 3

  Samir och Saga drar vidare till den skånska slätten för att söka efter sköna PH-karaktärer. Samir vill ha en deltagare som verkligen sticker ut och träffar Nathalie. Hon låter Samir bestämma vad hon ska tatuera in på kroppen. Saga hittar en riktig superhunk i Oskar, men är hans snygga yttre nog för att lyckas charma henne?

  Publicerad: 18 maj 2015

 • Avsnitt 4

  De deltagare som lyckas imponera på Samir och Saga bjuds in till att festa tillsammans med dem på kvällen. Men inte heller där kan deltagarna vara säkra, utan utmanas av några riktiga stjärnskott som Samir och Saga hittat på klubben. I slutet av kvällen tvingas några deltagare att lämna VIP-hörnan medan fyra andra går vidare till slutcasting.

  Publicerad: 20 maj 2015

 • Avsnitt 5

  Saga har en förkärlek för göteborgare och tror att stadens sökande kan imponera. Robin är ett välkänt ansikte på avenyn och den första killen Saga träffar. Frågan är om hans smeknamn "Mos" kan ha någonting med hans popularitet att göra? Samir Badran träffar Ferbie och blir rejält överraskad. Hon arbetar med någonting väldigt ovanligt och låter Samir testa hennes jobb ute på Göteborgs gator.

  Publicerad: 25 maj 2015

 • Avsnitt 6

  Är nästa Paradise Hotel-deltagare en göteborgare? De sökande som lyckas imponera på Samir och Saga bjuds in till att festa tillsammans med dem på kvällen. Men inte heller där kan deltagarna vara säkra, utan utmanas av några riktiga stjärnskott som Samir och Saga hittat på klubben. I slutet av kvällen tvingas några deltagare att lämna VIP-hörnan medan fyra andra går vidare till slutcasting.

  Publicerad: 27 maj 2015

 • Avsnitt 7

  Paradiset drar till Åre och smälter snön i jakt på stekheta deltagare. Saga Scott går på after ski för att hitta snowboardåkare. Samir badar med Östersundspinglan Oliwia för att ta reda på det absolut galnaste hon gjort. Det blir även hett inne i fjällstugan när Samir och Saga drabbar samman i ett rejält bråk.

  Publicerad: 1 jun 2015

 • Avsnitt 8

  För första gången i sitt liv står Saga på ett par skidor. Det går ju sådär. I VIP-hörnan utmanas Oliwia av bartendern Maja Stina i en duell. I slutet av dagen tvingas antingen Oliwia eller Maja Stina att lämna VIP-hörnan.

  Publicerad: 3 jun 2015

 • Avsnitt 9

  Trots stenhård konkurrens har tolv sökande lyckats ta sig till slutcasting i Stockholm. Och det är nu den riktiga gallringen börjar. För att behålla chansen att bli en deltagare i Paradise Hotel 2015 måste de möta juryn som består av Samir Badran, Saga Scott, Emma Knyckare och Farao Groth.

  Publicerad: 8 jun 2015

 • Avsnitt 10

  Avsnitt 10 av 10.

  Publicerad: 10 jun 2015

Om du gillade Paradise Hotel: Förspelet kanske du också gillar...