Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 12

Favorit

Säsong


Hur är egentligen livet som PH-stjärna? I andra säsongen av Paradise Hotel – Efter festen får tittarna en djupare inblick i PH-stjärnornas liv efter att Paradise Hotel sänts. Vi får i serien följa några av de populäraste deltagarna från senaste säsongen på hemmaplan: Josie Capllonch, Jennifer Karlsson, Jesper Bentgtsson, Erica Lindberg, Fredrik "Fimpen" Olsson och Theo Pokorny. Se säsong 1-2

 • Avsnitt 12

  Jesper utmanar sin farmor i baka-bullar-tävling och Josie blir rejält lurad i Göteborg. Erica struntar i sina grannar och ställer till med en hejdundrande inflyttningsfest.

  Publicerad: 17 dec 2019

 • Avsnitt 11

  Jennifer ställer till med filminspelning på gymmet och Erica retar upp sina grannar. Josie beger sig ut i skogen där hon finner något som gör henne överlycklig.

  Publicerad: 16 dec 2019

 • Avsnitt 10

  Erica smörar för sina grannar och Jennifer har en udda taktik för att bota baksmälla. Jesper drar till Marbella samtidigt som Josie försöker fixa sommarkänsla i Stockholm.

  Publicerad: 15 dec 2019

 • Avsnitt 9

  Jesper bestämmer sig för att inte retas med sin mamma för en kväll. Josie tar sig till toppen av globen och Jennifer tar jobb som hunddagispedagog.

  Publicerad: 10 dec 2019

 • Avsnitt 8

  Jesper lurar sin mamma att testa botox och Theo försöker sig på sportfiske. Jennifer tar med sig en kompis ut på landet där mörkret skrämmer dom rejält.

  Publicerad: 9 dec 2019

 • Avsnitt 7

  Erica spelar in en disslåt till Marcelo om kulkastningen. Theo gör en hyllningstatuering till sin lillebror och Jesper tar tempen på utelivet i Köpenhamn.

  Publicerad: 8 dec 2019

 • Avsnitt 6

  Jesper chockar sin mamma med en ny tatuering och Josie utsätter sig för något riktigt skrämmande. Theo möter upp bordmannen Marko och tillsammans tränar de på att hoppa sönder soffbord.

  Publicerad: 3 dec 2019

 • Avsnitt 5

  Jesper och Marcelo åker till Umeå och Erica anordnar loppmarknad. Helen besöker Jennifer i Karlstad och Josie tvingas rensa Ninas avlopp.

  Publicerad: 2 dec 2019

 • Avsnitt 4

  Fimpen tar med Theo till sin hemstad Örebro och Josie försöker övervinna sin rädsla för vatten. Jesper utmanar Marcelo på ishockey och förloraren får ett iskallt straff.

  Publicerad: 1 dec 2019

 • Avsnitt 3

  Josie utmanar en av sina största rädslor och Jesper drar med sig Marcelo till Norge. Fimpen och Theo utmanar varandra i Linköping, och en av dom får ett straff han sent kommer glömma.

  Publicerad: 26 nov 2019

 • Avsnitt 2

  Erica ska överraska sitt ex Robin med en SPA-behandling, men inget blir som hon tänkt sig. Jesper träffar en spåkvinna och Theos natt i vildmarken får ett abrupt slut.

  Publicerad: 25 nov 2019

 • Avsnitt 1

  Erica sliter i kassan på bensinmacken och Theo festar med sina kompisar. Jennifer besöker Helen i Stockholm och gör allt för att få henne att skrika. Jesper och Marcello går på fotboll.

  Publicerad: 24 nov 2019

Om du gillade Paradise Hotel – Efter festen kanske du också gillar...