Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Hur är egentligen livet som PH-stjärna? I den nya satsningen Paradise Hotel – Efter festen får tittarna en djupare inblick i PH-stjärnornas liv efter att Paradise Hotel sänts. Vi får i serien följa några av de populäraste deltagarna från årets säsong på hemmaplan: Paulina ”Paow” Danielsson, Marcus ”Mcuze” Johansson, Emma Hellström, Arvid Stenbäcken, Gabriella ”Bella” Andersson och Jesper Bengtsson. Se säsong 1-2

 • Avsnitt 1

  Vi möter Jesper, Paulina, Marcus, Arvid och Bella. Jesper flyttar in i "kärleksgrottan" hos Marcelo. Arvid och Bella berättar om hur de tog sig igenom otroheten och hur det stärkt deras relation idag.

  Publicerad: 12 maj 2019

 • Avsnitt 2

  Arvid möter upp kompisen och PH-legendaren Mos för att kolla på Änglarna. Jesper och Marcelo har stökig förfest med Mexiko-tema när ett helt tjejgäng från årets PH kommer för att festa.

  Publicerad: 13 maj 2019

 • Avsnitt 3

  Bella och Arvid åker till Bellas mamma och fasar för deras framtida barn. Paow tycker att hon inreder som en tolvårig pojke och åker till IKEA för att pimpa lägenheten.

  Publicerad: 14 maj 2019

 • Avsnitt 4

  Jesper vill starta eget och Emma fixar till sin nya lägenhet. Marcus övar på skådespeleriet och Arvid undersöker hur långt tid det egentligen ska behöva ta för Bella att göra sig i ordning.

  Publicerad: 19 maj 2019

 • Avsnitt 5

  Marcus och Arvid drar på en resa till Pajala med Jeppe Johansson. Bella styr en tjejmiddag för sina gamla vänner hemma i Norrköping. Emma åker hem till Varberg för kvalitetstid med sina familj.

  Publicerad: 20 maj 2019

 • Avsnitt 6

  Marcus går på dagsfest i Stockholm med sin wingman, Kristian Täljeblad. Jesper går till frisören, Paulina funderar över killar och Bella överraskar Arvid för att styra upp hans yttre.

  Publicerad: 21 maj 2019

 • Avsnitt 7

  Marcus är maxat taggad för grabbkväll. Emma träffar en kompis och diskuterar killar. Paow går igenom STOR smärta när hon tatuerar magen, och Arvid och Bella smiter från en PH-fest.

  Publicerad: 26 maj 2019

 • Avsnitt 8

  Arvid är på Liseberg med Marcelo och Dennis. Jesper bjuder med en tjej till ishotellet i Jukkasjärvi för en första dejt. Bella gör fillers och Marcus klipper sig hos sin farfar.

  Publicerad: 27 maj 2019

 • Avsnitt 9

  Bella åker på PH-fest i Göteborg. Emma tatuerar in PH-fjärilen på armen, Arvid tränar med Sebastian Stenberg och Marcus fiskar med sin familj.

  Publicerad: 28 maj 2019

 • Avsnitt 10

  Emma berättar om sin dolda sjukdom som ger henne ordentliga smärtor. Jesper bjuder dejten Linda på en rejäl överraskning, och det är upp till bevis när Arvid möter Bellas Norrköpingskompisar.

  Publicerad: 2 jun 2019

 • Avsnitt 11

  Jesper spelar in en musikvideo med Kevin i Kosovo, Arvid berättar om olyckan som gett honom PTSD, Marcus myser in sig mellan Anna och Kristian, och Bella berättar om tiden efter Mexiko.

  Publicerad: 3 jun 2019

 • Avsnitt 12

  Emma avslöjar om hon skulle kunna tänka sig att vara med i PH igen, Jesper och Marcus går på fest hemma hos Erica, och Bella filosoferar kring hennes och Arvids framtid.

  Publicerad: 4 jun 2019

Om du gillade Paradise Hotel – Efter festen kanske du också gillar...