Favorit

Säsong


Hur är egentligen livet som PH-stjärna? I den nya satsningen Paradise Hotel – Efter festen får tittarna en djupare inblick i PH-stjärnornas liv efter att Paradise Hotel sänts. Vi får i serien följa några av de populäraste deltagarna från årets säsong på hemmaplan: Paulina ”Paow” Danielsson, Marcus ”Mcuze” Johansson, Emma Hellström, Arvid Stenbäcken, Gabriella ”Bella” Andersson och Jesper Bengtsson. Nya avsnitt måndag till onsdag

 • Paradise Hotel – Efter festen

  Avsnitt 4

  Jesper vill starta eget och Emma fixar till sin nya lägenhet. Marcus övar på skådespeleriet och Arvid undersöker hur långt tid det egentligen ska behöva ta för Bella att göra sig i ordning.

  Publicerad: 19 maj 2019

  Längd: 12:25

 • Paradise Hotel – Efter festen

  Avsnitt 3

  Bella och Arvid åker till Bellas mamma och fasar för deras framtida barn. Paow tycker att hon inreder som en tolvårig pojke och åker till IKEA för att pimpa lägenheten.

  Publicerad: 14 maj 2019

  Längd: 15:05

 • Paradise Hotel – Efter festen

  Avsnitt 2

  Arvid möter upp kompisen och PH-legendaren Mos för att kolla på Änglarna. Jesper och Marcelo har stökig förfest med Mexiko-tema när ett helt tjejgäng från årets PH kommer för att festa.

  Publicerad: 13 maj 2019

  Längd: 12:56

 • Paradise Hotel – Efter festen

  Avsnitt 1

  Vi möter Jesper, Paulina, Marcus, Arvid och Bella. Jesper flyttar in i "kärleksgrottan" hos Marcelo. Arvid och Bella berättar om hur de tog sig igenom otroheten och hur det stärkt deras relation idag.

  Publicerad: 12 maj 2019

  Längd: 13:56

Paradise Hotel

Paradise Hotel

Se hela jubileumssäsongen här
Ung och bortskämd

Ung och bortskämd

Hur klarar de sig utan sina föräldrar?