Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 6

Favorit

Säsong


I den nya serien Pantbanken träffar vi de oerhört kunniga värderarna som jobbar på Pantbanken Sverige! Hit kommer varje dag kunder med olika föremål för att få dem värderade och vi får lära oss om alltifrån värdet på ett par gympaskor till hur man ser om en matta är äkta eller inte. Se säsong 1

 • Avsnitt 6

  Juha och VD-Peter delar traditionsenligt ut gratis julgranar i Skanstull, Kjell hjälper kunden Amin att värdera en persisk matta och Peter beger sig ut på en hemvärdering till kunden Annie. Avsnitt 6 av 6.

  Publicerad: 21 okt 2019

 • Avsnitt 5

  Vi följer med Kjell när han gör en hemvärdering hemma hos Björn och Bissen, Peter plockar fram klenoder för kommunikation och i Malmö får värderingsmannen Jörgen in en Hasselbladskamera. Avsnitt 5 av 6.

  Publicerad: 14 okt 2019

 • Avsnitt 4

  Kjell hjälper en kund att ta reda på värdet på ett par tavlor, kunden Marie-Louise tar reda på om hennes tavla är en äkta CF Hill och stamkunden Tony kommer på besök till Nicole för att köpa en ring. Avsnitt 4 av 6.

  Publicerad: 7 okt 2019

 • Avsnitt 3

  Några av värderingsmännen åker till ädelstensmässan i Hongkong, ledda av Sia. Yunus och Peter värderar en unik Porsche och Per i Göteborg ser över värdet på ett par kristallkronor från 60-talet. Avsnitt 3 av 6.

  Publicerad: 30 sep 2019

 • Avsnitt 2

  Yunus och Kjell värderar en Pontiac från 60-talet, Nicole hjälper en kund att värdera en stol från Mexiko och Wasna tar in ett par gympaskor i pant från en blivande pappa. Avsnitt 2 av 6.

  Publicerad: 23 sep 2019

 • Avsnitt 1

  I det första avsnittet hjälper värderingsmannen Nicole en kund med värdet på en klocka, gemmologen Isabella värderar arvegods och vi följer med när Pantbankens VD värderar en båt. Avsnitt 1 av 6.

  Publicerad: 16 sep 2019

Om du gillade Pantbanken kanske du också gillar...