• Avsnitt 1

  24 maj 2010

  De svenska Hollywoodfruarna med Anna Anka och Maria Montazami i spetsen väckte uppseende med sina utsvävande lyxliv och sin provokativa osvenskhet. Nu får vi följa fyra norska fruar, Antoinette Kristensen, Kristine Dorow, Beatrice Prochazka och Siv Cotton leva ut den amerikanska drömmen i Hollywood. Det innebär ett glamouröst jetsetliv, lyxiga omgivningar och hämningslös shopping. Livet som hollywoodfru är allt annat än vanligt. I första avsnittet lär vi känna de norska hollywoodfruarna Antoinette Kristensen, Kristine Dorow, Beatrice Prochazka och Siv Cotton. Siv arrangerar ett påkostat perukparty för grannskapets fruar i sitt enorma hus. Champagnen flödar, och bartendern har fullt upp. Kristine tar med sin olydiga chihuahua Frenchy till en av Hollywoods trendligaste hundtränare. Hundtränaren har tidigare fått pli på, bland andra, Marilyn Mansons och Mike Tysons hundar, men kommer Frenchy att visa sig vara en större utmaning än vad han klarar av? Antoinette vill göra musikkarriär i Hollywood, och befinner sig ofta i studion för att finputsa sina låtar. Ikväll är det grammyutdelning och Antoinette ser fram emot att gå skrida fram på röda mattan med sin nya dejt, den stormrika affärsmannen Carter. Beatrice driver en underklädesbutik och stylar lättklädda modeller. Men ikväll skrider även hon, och mannen Shawn, fram på röda mattan på en exklusiv fest. Det är dags att knyta kontakter bland stans plastikkirurger.

 • Avsnitt 2

  31 maj 2010

  De svenska Hollywoodfruarna med Anna Anka och Maria Montazami i spetsen väckte uppseende med sina utsvävande lyxliv och sin provokativa osvenskhet. Nu får vi följa fyra norska fruar, Antoinette Kristensen, Kristine Dorow, Beatrice Prochazka och Siv Cotton leva ut den amerikanska drömmen i Hollywood. Det innebär ett glamouröst jetsetliv, lyxiga omgivningar och hämningslös shopping. Livet som hollywoodfru är allt annat än vanligt.

 • Avsnitt 3

  7 jun 2010

  Beatrice designar sin egen bikini- och underklädeskollektion. Nu ska hon styla en av USA s mest kända glamourmodeller, och hennes man förbereder inför Alla hjärtans dag. Kristin övningskör. Siv testar krafterna i Pasadena halvmaraton. Antoinette förbereder en tjejkväll. Del 3:6

 • Avsnitt 4

  14 jun 2010

  Beatrice omger sig med sexiga underkläder dagligen. Att hålla sig i form är viktigt. Hon träffar sin taekwondolärare redan klockan sju på morgonen. Siv är också besatt av sitt utseende, och med en väninna går hon till läkaren för en påfyllning botox. Antoinette tipsar om hur man håller sig ung med klorofylldricka och håller dansaudition.

 • Avsnitt 5

  21 jun 2010

  De dyra designerkläderna kommer väl till pass när Siv ska lägga stan för sina Manolo Blahnik-beklädda fötter. Ikväll bär det av till Las Vegas och invigningen av äkta mannens nya restaurang. Antoinette Kristensen gillar att utmana sig själv, och för att få energi inför sin nya musikvideo hoppar hon fallskärm. Kristine Dorow planerar att göra slut på Frenchies alla manliga ovanor en gång för alla genom att kastrera honom. Beatrice Prochazka firar 10-årig bröllopsdag med sin man och köper honom en dyr klocka. Shawn faller i tårar, men är det av glädje eller av besvikelse över presenten?

 • Avsnitt 6

  28 jun 2010

  Platsen för inspelningen är naturligtvis en nattklubb med många statister, dansare och ett stort filmteam. Det blir många klädbyten och en tuff dag för Antoinette. Beatrice Prochazka älskar att rida, men hennes man är rädd för hästar och vägrar följa med. Nu har Beatrice bestämt sig för att bota hans fobi. Kristine Dorow har pyjamasparty med vänner och hundar, och provar på att för första gången i sitt liv baka pizza. Del 6:6