• Avsnitt 1

  23 maj 2018

  I premiäravsnittet av serien NELLIE beger vi oss till Danmark där Nellie fotas för ett ridsportsmärke som hon samarbetar med. Väl hemma får vi höra hennes tankar om att fylla 18 år, om att flytta hemifrån och att ta körkort. Sist men verkligen inte minst får vi följa med när Nellie och kompisen Klara blir nerflugna till Las Vegas (!) för att bli bjudna på en riktigt häftig konsert. Avsnitt 1 av 10.

 • Avsnitt 2

  30 maj 2018

  I andra avsnittet av NELLIE får vi lära känna Nellies hästar och hennes familj närmre. Familjen får berätta om sin relation till Nellie och vi får höra hur Nellies offentliga karriär har påverkat dem i deras vardagliga liv. Nellie och hennes familj öppnar upp sig om svårigheter och de kommentarer de fått. Nellie tar med oss till stallet och en vanlig dag i Nellies liv som till stor del är präglad av struktur, planering och lite kontrollbehov. Avsnitt 2 av 10.

 • Avsnitt 3

  6 jun 2018

  I tredje avsnittet av NELLIE får vi följa med när Nellie övningskör en manuell bil för första gången. Vidare får vi höra henne och hennes familj prata om den omtalade EM-petningen som skapade rubriker runt om i landet. Sist men inte minst får vi en snabb inblick i uppladdningen inför den stora hästtävlingen i Falsterbo som väntar runt hörnet. Avsnitt 3 av 10.

 • Avsnitt 4

  13 jun 2018

  I fjärde avsnittet av NELLIE får vi följa Nellie när hon ställs inför ett mycket känslosamt möte. Hästen Hilda kom in tidigt i hennes liv och nu när de träffas efter en lång tid ifrån varandra är det svårt att hålla tårarna tillbaka. Avsnitt 4 av 10.

 • Avsnitt 5

  20 jun 2018

  I detta avsnitt av NELLIE tävlar i Falsterbokval med Lux och hoppas även en klass med Laissa. Lillasyster Smilla är också med och tävlar på Nellies häst Tornado. Vi får också höra mer om Nellies kärleksliv och träffa en viktig person i hennes vardag. Avsnitt 5 av 10.

 • Avsnitt 6

  27 jun 2018

  I detta avsnitt av NELLIE pratar Nellie om baksidan med att vara en offentlig person, där hat och mobbning varit en stor del av hennes vardag. Vidare får vi även vara med när ett minst sagt oväntat möte uppstår på stan i Stockholm. Sist men inte minst delar Nellies vän och frisör Bobby Oduncu med sig av värdefulla tips till pojkvännen Kevin. Avsnitt 6 av 10.

 • Avsnitt 7

  4 jul 2018

  I detta avsnitt av NELLIE får vi följa med Nellie till stallet. Där får vi uppleva konsten att sko en häst. Vidare delar även Nellie med sig av tips och tricks för att bli en duktig hästryttare och slutligen får vi följa med till hästtävlingen i Grevlunda, där mycket står på spel. Avsnitt 7 av 10.

 • Avsnitt 8

  11 jul 2018

  Detta avsnitt av NELLIE går i tävlingens tecken. Vi får följa med Nellie och hennes familj/stall under olika tävlingar som inte riktigt går som de tänkt sig. Frustrationen är påtaglig och hela familjen påverkas av detta. Avsnitt 8 av 10.

 • Avsnitt 9

  18 jul 2018

  Detta avsnitt av NELLIE går i kärlekens tecken. Vi får följa med Nellie och hennes pojkvän Kevin under en fartfylld dag där bland annat stallsysslor, tävlingar och matlagning står på menyn. Avsnitt 9 av 10.

 • Avsnitt 10

  25 jul 2018

  I säsongsavslutningen av NELLIE får vi lära känna syster Smilla som bjuder på en stor skånsk seger. Vidare får vi även veta att Nellie kommer flytta utomlands när hon fyller 18 år. Något som bidrar till blandade känslor inom familjen. Sist men definitivt inte minst tackar Nellie alla trogna tittare för denna säsong! Avsnitt 10 av 10.