Se programmetMontazamis reagerar S01E04

Favorit

Säsong


Maria Montazami är den enda i Svenska Hollywoodfruar som varit med i alla säsonger sedan starten för tio år sedan. Hennes barn Hanna, Sara, Emma och Nicholas har vuxit upp med programmet och nu är alla utflugna ur casa Montazami. Med viss nostalgi samlas de nu i det nya programmet Montazamis reagerar, för en tillbakablick på allt de upplevt i Svenska Hollywoodfruar under årens gång. Nytt avsnitt varje tisdag

 • Montazamis reagerar

  Montazamis reagerar - Del 4

  Det fjärde avsnittet av Montazami reagerar präglas av rädsla, ännu fler OMG-moments och även fina barndomsminnen. Avsnitt 4 av 5.

  Publicerad: 22 okt 2019

  Längd: 11:42

 • Montazamis reagerar

  Montazamis reagerar - Del 3

  I det tredje avsnittet av Montazami reagerar kastas vi tillbaka i tiden när maken Kamran klädde ut sig till tomte vilket bidrar till många skratt. Avsnitt 3 av 5.

  Publicerad: 15 okt 2019

  Längd: 13:48

 • Montazamis reagerar

  Montazamis reagerar - Del 2

  I det andra avsnittet av Montazamis reagerar får vi höra Maria berätta om Kamrans brännskada och det blir även en del OMG-moments under avsnittets gång. Avsnitt 2 av 5.

  Publicerad: 8 okt 2019

  Längd: 12:38

 • Montazamis reagerar

  Montazamis reagerar - Del 1

  Fruikonen Maria Montazami och maken Kamran samlar alla medlemmar i deras färgstarka familj när de tillsammans går loss på alla roliga throwbacks från alla deras tio säsonger i Svenska Hollywoodfruar. Avsnitt 1 av 5.

  Publicerad: 1 okt 2019

  Längd: 13:07

Om du gillade Montazamis reagerar kanske du också gillar...

Parneviks 100%
Nytt

Parneviks 100%

Se bonusavsnittet nu
Unga mammor - Vad hände sen?

Unga mammor - Vad hände sen?

Se bonusavsnittet nu
Pappaliv

Pappaliv

Se säsong 1