Se programmetMontazamis reagerar S01E05

Favorit

Säsong


Maria Montazami är den enda i Svenska Hollywoodfruar som varit med i alla säsonger sedan starten för tio år sedan. Hennes barn Hanna, Sara, Emma och Nicholas har vuxit upp med programmet och nu är alla utflugna ur casa Montazami. Med viss nostalgi samlas de nu i det nya programmet Montazamis reagerar, för en tillbakablick på allt de upplevt i Svenska Hollywoodfruar under årens gång. Se säsong 1

 • Montazamis reagerar - Del 5

  I det femte avsnittet av Montazami reagerar får familjen en chock när Marias shoppingvanor avslöjas. Maken Kamran kan inte tro sina ögon. Avsnitt 5 av 5.

  Publicerad: 29 okt 2019

 • Montazamis reagerar - Del 4

  Det fjärde avsnittet av Montazami reagerar präglas av rädsla, ännu fler OMG-moments och även fina barndomsminnen. Avsnitt 4 av 5.

  Publicerad: 22 okt 2019

 • Montazamis reagerar - Del 3

  I det tredje avsnittet av Montazami reagerar kastas vi tillbaka i tiden när maken Kamran klädde ut sig till tomte vilket bidrar till många skratt. Avsnitt 3 av 5.

  Publicerad: 15 okt 2019

 • Montazamis reagerar - Del 2

  I det andra avsnittet av Montazamis reagerar får vi höra Maria berätta om Kamrans brännskada och det blir även en del OMG-moments under avsnittets gång. Avsnitt 2 av 5.

  Publicerad: 8 okt 2019

 • Montazamis reagerar - Del 1

  Fruikonen Maria Montazami och maken Kamran samlar alla medlemmar i deras färgstarka familj när de tillsammans går loss på alla roliga throwbacks från alla deras tio säsonger i Svenska Hollywoodfruar. Avsnitt 1 av 5.

  Publicerad: 1 okt 2019