• Avsnitt 1

  29 okt 2013

  Det är dags för familjen Montazami att inta den skånska semesterpärlan Falsterbo. Den sexhövdade familjen flyttar in i ett av ortens mest exklusiva hus. Här kommer de tillbringa några ljuvliga sommarveckor. Varje vecka bjuder de in välkända svenskar. Först ut är skönsjungande Kikki Danielsson och hårfagre trumslagaren Christian "Kicken" Lundqvist. Hela familjen Montazami tar sitt pick och pack och flyttar till Falsterbo. Det är Maria och Kamran med barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas. Och hunden Molly såklart. Under några veckor ska de få uppleva det de alltid drömt om. Att tillbringa sommaren i Sverige. Vi möter familjen på flygplatsen efter den långa flygningen från Los Angeles. För Maria, som sov gott i businessklass, var det en skön och behaglig resa. För barnen i ekonomiklass var ttdet en mardrömsresa. Kraftig turbulens fick dem att tro att deras sista stund var kommen. Av turbulensen märkte dock deras sovande mor inget. Så kan det gå. Olika falla ödets lo. Familjen hinner knappt installera sig i det grandiosa huset innan de får besök. Gästerna är inga mindre än artisterna Kikki och Kicken. Och snart är samtalen igång. Kikki och Maria pratar kärlek. Både lycklig och olycklig sådan. Kicken, som inte är helt bekväm med det engelska språket, väljer att samtala med den engelsktalande barnaskaran på svenska. Eller svengelska. Det går knackigt. Minst sagt. Inte blir relationen mellan Kicken och barnen bättre av att han tar kommandot vid grillen. I Falsterbo är incidenten numera känd som ”den stora grillkonflikten”. Kicken försöker revanschera sig och bli cool igen genom att avslöja hur han brukar trasha ett hotellrum. Kikki kontrar med historier från sina många turnéer – bland annat den om vem som lyckades vinna turnébussens regelbundna… eh… fistävlingar.

 • Avsnitt 2

  5 nov 2013

  Det är dags för familjen Montazami att inta den skånska semesterpärlan Falsterbo. Den sexhövdade familjen flyttar in i ett av ortens mest exklusiva hus. Här kommer de tillbringa några ljuvliga sommarveckor. Varje vecka bjuder de in välkända svenskar. Denna vecka är det dags att välkomna Pernilla Wahlgren med dotter Bianca. Hela familjen Montazami tar sitt pick och pack och flyttar till Falsterbo. Det är Maria och Kamran med barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas. Och hunden Molly såklart. Under några veckor ska de få uppleva det de alltid drömt om. Att tillbringa sommaren i Sverige. I detta avsnitt skickar Maria barnen till en lokal loppis. Uppdraget de får är att pruta så mycket det går. Själv är Maria på jakt efter träskor till hela familjen. Kamran anländer äntligen till familjens stora lycka. Sedan är det dags att välkomna Pernilla Wahlgren och hennes dotter Bianca. När barnen umgås passar Maria och Pernilla på att cykla iväg och shoppa och Kamran lämnas ensam att svettas vid grillen.

 • Avsnitt 3

  12 nov 2013

  Det är dags för familjen Montazami att välkomna Gudrun och Bingo. Den feministiska politikern ombeds att hjälpa till med matlagning medan flickfotografen får visa barnen sina konster på hästryggen. Det är dags för familjen Montazami, Maria och Kamran med barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas, att inta den skånska semesterpärlan Falsterbo. Den sexhövdade familjen flyttar in i ett av ortens mest exklusiva hus. Här kommer de tillbringa några ljuvliga sommarveckor. Varje vecka bjuder de in välkända svenskar. I detta avsnitt ska hela familjen ut på fisketur. Då gäller det att vara rätt klädd. Inget fastnar på spö, men väl i nät. Så fisk till middag blir det. Hemma igen försöker Kamran öppna en kokosnöt. Det går... med våld. Sedan kommer Gudrun och Bingo. Maria skickar Gudrun till köket för matlagning, bakning och långa feministiska samtal. Bingo skickas iväg med barnen för lek och stoj i hästhagen. Olika falla ödets lott i livets lotteri... Middagen blir dramatisk. Ett elakt litet fiskben håller på att avsluta Marias syster Catharinas jordevandring. Tur att Maria har svart bälte i Heimlich-manöver...

 • Avsnitt 4

  19 nov 2013

  Det är dags för familjen Montazami att välkomna Yvonne Ryding och Marias mamma, mormor Anita, till en dag av förlustelser och en kväll av kräftor. Det är dags för familjen Montazami, Maria och Kamran med barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas, att inta den skånska semesterpärlan Falsterbo. Den sexhövdade familjen flyttar in i ett av ortens mest exklusiva hus. Här kommer de tillbringa några ljuvliga sommarveckor. Varje vecka bjuder de in välkända svenskar. I detta avsnitt letar Maria och Kamran antikviteter, när barnen tränar. När Yvonne Ryding dyker upp blir det en grisig tur till ostaffären. Sedan sörplas det kräftor och berättas gamla minnen hela kvällen lång. Övriga gäster under säsongen: Carolina Gynning & Peder Lamm Mark Levengood & Shirley Clamp

 • Avsnitt 5

  26 nov 2013

  Det är dags för familjen Montazami att välkomna Carolina Gynning och Peder Lamm. Det blir en dag och kväll i de amerikanska färgerna - rött, blått och vitt. Det är dags för familjen Montazami, Maria och Kamran med barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas, att inta den skånska semesterpärlan Falsterbo. Den sexhövdade familjen flyttar in i ett av ortens mest exklusiva hus. Här kommer de tillbringa några ljuvliga sommarveckor. Varje vecka bjuder de in välkända svenskar. I kvällens avsnitt har Maria och Kamran drabbats av hemlängtan. De förbereder därför en dag med det bästa USA har att erbjuda - hamburgare och Bar-B-Q. Men först måste Maria fylla på garderoben med hjälp av lite shopping och Kamran måste uppleva pinsamheten att se sina tighta byxor spricka. Sedan anländer Gynning och Lamm. De spelar minigolf och gör den smärtsamma upptäckten att Maria och Peder absolut inte har samma typ av humor. Tvärtom faktiskt. Sedan är det dags att spela kubb. Något Gynning verkligen inte uppskattar. Sedan är det dags att äta hamburgare. Mums filibabba.

 • Avsnitt 6

  3 dec 2013

  Det är dags för familjen Montazami att välkomna Shirley Clamp och Mark Levengood. Det råkar sammanfalla med Nicholas 15-årsdag så det blir en dag av ballonger, sång, tårta på tårta, tautologier, skratt, mat och...snustorr spettekaka. Det är dags för familjen Montazami, Maria och Kamran med barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas, att inta den skånska semesterpärlan Falsterbo. Den sexhövdade familjen flyttar in i ett av ortens mest exklusiva hus. Här kommer de tillbringa några ljuvliga sommarveckor. Varje vecka bjuder de in välkända svenskar. I kvällens avsnitt firar hela tjocka släkten Montazami sonen Nicholas 15-årsdag. Med ballonger, presenter och sång. Sedan går Maria och Kamran på romantisk picknick-dejt.Sedan är det dags att välkomna Shirley och Mark. Det blir ett glatt och uppspelt möte. Maria och Mark börjar genast att glacera en spettekaka. Under tiden passar Shirley på att spela boule med resten av familjen. Sedan är dags att äta middag och räkna viktväktarpoäng.