Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 8

Favorit

Säsong


I säsong två kommer ex-par mötas ansikte mot ansikte under en känsloladdad middag och bli serverade tallrikar med heta frågor som skaver ända in i hjärtat av varje relation. Kanske har känslorna inte svalnat helt och det finns drömmar om en nystart. Kanske finns en otrohetsaffär med i bilden som aldrig fick redas ut och kanske lockar det att börja umgås igen. Kommer de sluta som fiender, vänner eller nyförälskade? Två säsonger

 • Middag med mitt ex

  Avsnitt 8

  Alexander har genomgått en stor livsförändring och är en annan person än då han svek Jaira för fem år sedan. Rocky vill veta varför Wilmer bara försvann - och middagen slutar i kaos.

  Publicerad: 2 dec 2019

  Längd: 42:12

 • Middag med mitt ex

  Avsnitt 7

  Daniella vill veta varför Lukas svek henne medan Gabriel tycker att Isabel haft ett förhållande med sin telefon. Rosinja och Carl reder ut varför den virala bilden förstörde deras förhållande.

  Publicerad: 25 nov 2019

  Längd: 42:12

 • Middag med mitt ex

  Avsnitt 6

  Sara och Arijs förhållande tog slut när hon hittade konversationer med män i hans telefon. Erica och Emil är oense om det mesta, och Rosmari vill säga till Saman att han måste gå vidare.

  Publicerad: 18 nov 2019

  Längd: 42:10

 • Middag med mitt ex

  Avsnitt 5

  Stokki och Monja har inte hörts sedan förhållandet tog slut. Niklas tycker att han förtjänade mer när Vanessa bara gjorde slut på sms, och Max hoppas på att vinna tillbaka Jennifer igen.

  Publicerad: 11 nov 2019

  Längd: 42:10

 • Middag med mitt ex

  Avsnitt 4

  Sophie träffar Pelle och delar med sig av den nakna sanningen som ligger bakom hennes beslut att avsluta relationen. Felicia vill be om ursäkt för att hon slog sönder Ronjas telefon när de gjorde slut.

  Publicerad: 4 nov 2019

  Längd: 42:06

 • Middag med mitt ex

  Avsnitt 3

  Mika är Ludvigs stora kärlek, och han är redo att göra vad som helst för att vinna hennes hjärta igen. Mattiaz och Patrik har haft tillitsproblem - kommer de hitta tillbaka till varann? Jasmine var ot...

  Publicerad: 28 okt 2019

  Längd: 42:14

 • Middag med mitt ex

  Avsnitt 2

  Victor får det hett om öronen när korten läggs på bordet och Alexandra får veta sanningen om deras förhållande. Saga och Nikos delar många varma minnen och vill reda ut om det kan bli de två igen. Chr...

  Publicerad: 21 okt 2019

  Längd: 42:13

 • Middag med mitt ex

  Avsnitt 1

  För Ida kom det som en blixt från klar himmel när Philip ringde och gjorde slut. Daniel har sårat Hanna så mycket att hon är rädd för att bli kär igen, medan Lisa och Jonatan återförenas efter åtta år. Avsnitt 1 av 8.

  Publicerad: 14 okt 2019

  Längd: 42:04

Om du gillade Middag med mitt ex kanske du också gillar...

Soffan
Ny serie

Soffan

Nytt avsnitt varje fredag
Hemliga beundrare

Hemliga beundrare

Fyra säsonger
Hemliga beundrare - Vad hände sen?
Ny serie

Hemliga beundrare - Vad hände sen?

Se vad som hände efter att kamerorna släcktes