Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 14

Favorit

Säsong


Under en känsloladdad middag ställs frågorna som kräver sina svar. Här kommer ex-paren att träffas, ansikte mot ansikte och bli serverade tallrikar med heta frågor som skaver ända in till hjärtat av varje relation. Kanske har känslorna inte svalnat helt och det finns drömmar om en nystart. Officiell hashtag: #middagmedmittex Se säsong 1-2

 • Avsnitt 14

  Michelle och Kevin träffades vid fel tidpunkt i livet. Trots att hon fortfarande var förälskad valde Michelle att göra slut, något hon har ångrat sedan dess.

  Publicerad: 2 jun 2019

 • Avsnitt 13

  Trots att de älskar varandra har Johanna valt att lämna Kristoffer flera gånger. Sarah och Nikolas träffades på en fest och fattade snabbt tycke för varandra.

  Publicerad: 2 jun 2019

 • Avsnitt 12

  Sofie och Jonathan var tillsammans i 5 år. När Sofie hamnade i en djup depression sattes stor press på deras relation och Jonathan valde till slut att avsluta förhållandet.

  Publicerad: 26 maj 2019

 • Avsnitt 11

  Nobbe och Emelies förhållande tog slut när det visade sig att Nobbe varit otrogen flera gånger. Nu hoppas Nobbe på att få en sista chans att visa att han har förändrats.

  Publicerad: 26 maj 2019

 • Avsnitt 10

  För Lisa och Emelie var det kärlek vid första ögonkastet. Men förhållande sprack på grund av otrohet och de har inte pratat sedan dess. För Liam är Isabella ett oavslutat kapitel.

  Publicerad: 19 maj 2019

 • Avsnitt 9

  Mattias var Isabellas första kärlek. Men livet kom emellan och paret bröt upp. Nadine var tillsammans med Nathalies kompis. Men det tog inte lång tid innan paret föll för varandra.

  Publicerad: 19 maj 2019

 • Avsnitt 8

  Andrea var förälskad i Dogge, men Dogge var inte redo för ett riktigt förhållande och slutade därför att höra av sig. Nu vill han be om ursäkt för hur han behandlade henne.

  Publicerad: 12 maj 2019

 • Avsnitt 7

  Det var kärlek vid första ögonkastet när Erika träffade Robin och de var tillsammans i fem år. Men även fast förhållandet präglades av otrohet har Robin aldrig slutat älska Erika.

  Publicerad: 12 maj 2019

 • Avsnitt 6

  Trots att de älskar varandra har Elin och Wictors relation präglats av svartsjuka och konflikter. Nu är frågan om de kan lägga allt bakom sig och börja om på nytt. Efter att Vanessa och Felicias passionerade förhållande slutade i ett stort bråk har de knappt haft kontakt med varandra. Nu vill Vanessa att de ska träffas och rensa luften en gång för alla. Avsnitt 6 av 14.

  Publicerad: 5 maj 2019

 • Avsnitt 5

  Sanna och Sultan gjorde slut när Sanna började tvivla på Sultans känslor för henne. Men de har ändå inte lyckats släppa varandra helt. Nu vill Sanna få svar på vad Sultan egentligen känner och om de har en framtid tillsammans. Caique och Philips vänskap utvecklade sig snabbt till någonting mer. Men plötsligt valde Philip att bryta kontakten. Nu vill Caique veta varför. Avsnitt 5 av 14.

  Publicerad: 5 maj 2019

 • Avsnitt 4

  Susanne och Daniel var gifta i 8 år och har barn tillsammans. Men efter att Susanne blev sjuk och Daniel arbetat mycket hemifrån gick deras förhållande i kras. Nu vill Susanne ha svar på varför Daniel var otrogen mot henne. Avsnitt 4 av 14.

  Publicerad: 28 apr 2019

 • Avsnitt 3

  Sara är Elias första kärlek och de var tillsammans i 4 år. Under förhållandet sårade de varandra djupt men har trots det aldrig slutat älska varandra. Nu vill de se om de kan lägga det förflutna bakom sig och börja om. Avsnitt 3 av 14.

  Publicerad: 28 apr 2019