• Avsnitt 1

  14 okt 2019

  För Ida kom det som en blixt från klar himmel när Philip ringde och gjorde slut. Daniel har sårat Hanna så mycket att hon är rädd för att bli kär igen, medan Lisa och Jonatan återförenas efter åtta år. Avsnitt 1 av 8.

 • Avsnitt 2

  21 okt 2019

  Victor får det hett om öronen när korten läggs på bordet och Alexandra får veta sanningen om deras förhållande. Saga och Nikos delar många varma minnen och vill reda ut om det kan bli de två igen. Christoffer blev knäckt när Lina träffade en annan, men frågan är - vem sårade vem först? Avsnitt 2 av 8.

 • Avsnitt 3

  28 okt 2019

  Mika är Ludvigs stora kärlek, och han är redo att göra vad som helst för att vinna hennes hjärta igen. Mattiaz och Patrik har haft tillitsproblem - kommer de hitta tillbaka till varann? Jasmine var otrogen mot Nicole med deras gemensamma kompis, och Robin vill veta hur illa han egentligen sårade Emma när han lämnade henne för sex år sedan. Avsnitt 3 av 8.

 • Avsnitt 4

  4 nov 2019

  Sophie träffar Pelle och delar med sig av den nakna sanningen som ligger bakom hennes beslut att avsluta relationen. Felicia vill be om ursäkt för att hon slog sönder Ronjas telefon när de gjorde slut.

 • Avsnitt 5

  11 nov 2019

  Stokki och Monja har inte hörts sedan förhållandet tog slut. Niklas tycker att han förtjänade mer när Vanessa bara gjorde slut på sms, och Max hoppas på att vinna tillbaka Jennifer igen.

 • Avsnitt 6

  18 nov 2019

  Sara och Arijs förhållande tog slut när hon hittade konversationer med män i hans telefon. Erica och Emil är oense om det mesta, och Rosmari vill säga till Saman att han måste gå vidare.

 • Avsnitt 7

  25 nov 2019

  Daniella vill veta varför Lukas svek henne medan Gabriel tycker att Isabel haft ett förhållande med sin telefon. Rosinja och Carl reder ut varför den virala bilden förstörde deras förhållande.

 • Avsnitt 8

  2 dec 2019

  Alexander har genomgått en stor livsförändring och är en annan person än då han svek Jaira för fem år sedan. Rocky vill veta varför Wilmer bara försvann - och middagen slutar i kaos.

Om du gillade Middag med mitt ex kanske du också gillar...