• Live Date
  1:02:27

  Live Date med Marcus - Date 1

  23 sep 2019

  Det är två nervösa dejtare som tar sig an premiären av Live Date. Starten blir lite trevande men det löser Marcus med klassiskt kallprat. Det hettar till över en diskussion om mjölk, Marcus berättar om sin oönskade semesterresa till Rhodos och Emma blir utnämnd till Miss USA. Så kan det gå när allt är live.

 • Live Date med Marcus - Date 2

  24 sep 2019

  Marcus har sin andra live date och mitt emot honom sitter Josephine från Arvika. Den gemensamma nämnaren mellan dom två är tydligt träning och kost, men trots det blir det riktiga halleluja ögonblicket när dom drömmer sig bort om RIKTIG kebabsås.

 • Live Date med Marcus - Date 3: Del 1

  25 sep 2019

  3 tycks vara det vara det magiska numret då det i kvällens live date slår gnistor. Marcus kan nämligen inte slita blicken från Thilda och det bjuds på riktig lill-lördag stämning. Det sjungs och skrattas, mäts händer och flörtas, en riktig succé helt enkelt. Del 1 av 2.

 • Live Date med Marcus - Date 3: Del 2

  25 sep 2019

  3 tycks vara det vara det magiska numret då det i kvällens live date slår gnistor. Marcus kan nämligen inte slita blicken från Thilda och det bjuds på riktig lill-lördag stämning. Det sjungs och skrattas, mäts händer och flörtas, en riktig succé helt enkelt. Del 2 av 2.

 • Live Date med Marcus - Date 4: Del 1

  26 sep 2019

  Marcus sista dejt bjuder på lite extra nerver – det är nämligen bästa vännen Oskar som valt vem som ska sitta mitt emot honom. Marcus får sträcka på sig lite extra då Alexandra ger honom en intellektuell utmaning. Det går lite upp och ner men det resulterar ändå i veckans längsta dejt! Nu återstår bara att se om Marcus vill träffa någon av dom fyra tjejerna igen. Del 1 av 2.

 • Live Date med Marcus - Date 4: Del 2

  26 sep 2019

  Marcus sista dejt bjuder på lite extra nerver – det är nämligen bästa vännen Oskar som valt vem som ska sitta mitt emot honom. Marcus får sträcka på sig lite extra då Alexandra ger honom en intellektuell utmaning. Det går lite upp och ner men det resulterar ändå i veckans längsta dejt! Nu återstår bara att se om Marcus vill träffa någon av dom fyra tjejerna igen. Del 2 av 2.

 • Highlights: Live Date med Marcus

  27 sep 2019

  Live Dates premiärvecka bjöd på 4 dejter där ingen mindre än Marcus ”Mcuze” Johansson var den som letade efter den stora kärleken. Han träffade Emma, Josephine, Thilda och Alexandra, och vi fick se alltifrån pinsamma tystnader till en hel del härligt flirtande när gnistor sprakade mellan Marcus och några av tjejerna. Här har vi samlat det allra bästa från Live Date med Marcus!

 • Live Date med Antonia - Date 1: Del 1

  30 sep 2019

  Äntligen måndag och äntligen får vi se Anty i Live Date. Första dejten blir något het, eller kanske snarare varm för filosofen Tommy som är först ut. Inte en tyst sekund när han och Anty diskuterar om allt från tatuering, personlig utveckling, självförtroende och något udda drinkar. Del 1 av 2.

 • Live Date med Antonia - Date 1: Del 2

  30 sep 2019

  Äntligen måndag och äntligen får vi se Anty i Live Date. Första dejten blir något het, eller kanske snarare varm för filosofen Tommy som är först ut. Inte en tyst sekund när han och Anty diskuterar om allt från tatuering, personlig utveckling, självförtroende och något udda drinkar. Del 2 av 2.

 • Live Date med Antonia - Date 2: Del 1

  1 okt 2019

  Till andra dagen har Anty bjudit in bolldribblaren Yaya. Dejten känns mer avslappnad idag och kanske är det sällskapet. Det skrattas mycket och gemensamma intressen som skräckfilm av avskyn för kaffe skadar ju inte. Men om Anty hade drömt om att få åka till Australien med Yaya, kan hon glömma det, han är rädd för allt där nere. Del 1 av 2.

 • Live Date med Antonia - Date 2: Del 2

  1 okt 2019

  Till andra dagen har Anty bjudit in bolldribblaren Yaya. Dejten känns mer avslappnad idag och kanske är det sällskapet. Det skrattas mycket och gemensamma intressen som skräckfilm av avskyn för kaffe skadar ju inte. Men om Anty hade drömt om att få åka till Australien med Yaya, kan hon glömma det, han är rädd för allt där nere. Del 2 av 2.

 • Live Date med Antonia - Date 3: Del 1

  2 okt 2019

  Tredje dejten bjuder på match mellan norrland och huvudstaden. Säljaren Marvin försöker charma sig in i Antys hjärta men det går lite trögt. Det är bra surr som Ola säger men det blir väldigt mycket snack om serier och mat, hade man blundat kunde man tro att man lyssnade på tv-guiden ena stunden och ett matmagasin det andra. Del 1 av 2.