• Highlights: Live Date med Haidar

  15 nov 2019

  Tragiskt nog är sista veckan av Live Date över. Men goda nyheterna är att ögongodiset Haidar Juma nu har dejtat! Han träffade fyra tjejer, och här har vi samlat allt det bästa och roligaste.

 • Live Date med Haidar - Date 4: Del 2

  14 nov 2019

  Sista dejten på denna säsongen av Live Date. Dagen till ära så sjunger Ola en sång för Hampus, vi tittar på det bästa från alla våra profilers veckor och självklart har Haidar sin fjärde dejt. Det börjar lite segt med Ebba från Örebro, det fortsätter lite trevande, och slutar, ja tyvärr inte i fyrverkerier. Del 2 av 2.

 • Live Date med Haidar - Date 4: Del 1

  14 nov 2019

  Sista dejten på denna säsongen av Live Date. Dagen till ära så sjunger Ola en sång för Hampus, vi tittar på det bästa från alla våra profilers veckor och självklart har Haidar sin fjärde dejt. Det börjar lite segt med Ebba från Örebro, det fortsätter lite trevande, och slutar, ja tyvärr inte i fyrverkerier. Del 1 av 2.

 • Live Date med Haidar - Date 3

  13 nov 2019

  Tredje dejten för Haidar och dagen till ära har han med sig en vän. Kompisen Kevin har valt vem han ska träffa och hans val sätter Haidar i chock, det är nämligen inte första gången Madeleine från Stenungssund träffar får profil. Dom klickar, ger varandra komplimanger och fnissar gulligt genom hela dejten men till en nästa gång föreslår Ola och Kevin att en aktivitet och kanske mindre alkohol skulle kunna vara en bra idé.

 • Live Date med Haidar - Date 2: Del 2

  12 nov 2019

  Haidar har sin andra dejt och hoppas nog att det går lite bättre än igår och in kommer då Valentina 31, direkt från Halmstad. Dejten tar dock aldrig riktigt fart trots att det beställs in shots. Det råder även lite tveksamhet i om Haidar läst hennes ansökan eller bara tittat på bilderna, han ser nämligen rätt förvånad ut när han får höra att hon har två barn. Del 2 av 2.

 • Live Date med Haidar - Date 2: Del 1

  12 nov 2019

  Haidar har sin andra dejt och hoppas nog att det går lite bättre än igår och in kommer då Valentina 31, direkt från Halmstad. Dejten tar dock aldrig riktigt fart trots att det beställs in shots. Det råder även lite tveksamhet i om Haidar läst hennes ansökan eller bara tittat på bilderna, han ser nämligen rätt förvånad ut när han får höra att hon har två barn. Del 1 av 2.

 • Live Date med Haidar - Date 1

  11 nov 2019

  Det är en lite nervös Haidar som gör sin premiär i Live Date, han har nämligen aldrig varit på en riktig dejt, men det har inte hans dejt Stephanie från Malmö heller gjort. Det dricks lite shots, snackas favoritfärg men så värst långdragna det blir dom inte.

 • Highlights: Live Date med Hampus

  8 nov 2019

  Allas våran favorit Hampus fick sig sin dejt till slut! Spana in de bästa ögonblicken från han och Johans mysiga dejt.

 • Highlights: Live Date med Vanessa

  8 nov 2019

  Live Date är stolta att få presentera veckans profil, Vanessa Lopez. Hon är modell, författare, tvåspråkig och ett riktigt charmtroll, plus att hon var den första transexuella att någonsin vara med i en dokusåpa. Spana in det allra bästa från hennes dejter!

 • Live Date med Hampus: Del 2

  7 nov 2019

  Om förväntningarna och förhoppningarna på denna dejt var höga är det inget emot utgången. Johan, 27 från Sthlm tar Hampus med storm. Dom skrattar, flirtar, och är superfina ihop. Att Johan älskar Iron Maiden och Hampus hatar hårdrock verkar inte ha någon betydelse alls. Del 2 av 2.

 • Live Date med Hampus: Del 1

  7 nov 2019

  Om förväntningarna och förhoppningarna på denna dejt var höga är det inget emot utgången. Johan, 27 från Stockholm tar Hampus med storm. Dom skrattar, flirtar, och är superfina ihop. Att Johan älskar Iron Maiden och Hampus hatar hårdrock verkar inte ha någon betydelse alls. Del 1 av 2.

 • Live Date med Vanessa - Date 3: Del 2

  6 nov 2019

  Vanessas tredje och sista dejt och hon planerar på att gå ut i still. Därför har hon valt en kille som hon tycker är lite knäpp, och Michael, han kan erkänna direkt att han är just lite knäpp. Båda är lite nervös i början men när det släpper då flyter det på bara fint. Och, Hampus får äntligen veta när han ska få gå på dejt! Del 2 av 2.