Se programmetLindsay Lohan's Beach Club S01E03

Favorit

Säsong


Lindsay Lohan är kändisen som har gjort allt och nu ska även klubbägare läggas till på listan av bedrifter. Följ med henne när hon startar upp en ny klubb för att utöka sitt företagsimperium med lanseringen av Lohan Beach House på den grekiska ön Mykonos. Se säsong 1

 • Welcome to the Beach Club

  Lohans handplockade team av unga och hungriga VIP-värdar kommer att hjälpa kunderna och göra vad som helst för att lyckas inom Lindsay's imperium.

  Publicerad: 11 feb 2019

 • Paradise Boss

  Lindsay Lohan expanderar sitt imperium på Mykonos med lanseringen av Lohan Beach House, och handplockar ett gäng nattklubbsproffs från de hetaste ställena i USA inför sommarsäsongen.​

  Publicerad: 13 feb 2019

 • What Are Your Intentions

  Lindsay är besviken efter den första arbetsdagen och kallar till möte angående gruppens insats. Aristotle uttrycker sin oro över Brents kränkningar av Panos.

  Publicerad: 19 feb 2019

 • Lohan Rules

  Mitt i sommarhettan värvar Lindsay in Alex, som med sin starka arbetsmoral ska höja barnivån för de andra VIP-värdarna. Samtidigt anstränger sig Brent för att vinna tillbaka Sara.

  Publicerad: 25 feb 2019

 • Lindsay Steps In

  Lindsay måste kliva emellan när Jonitta och Gabi drabbar samman. Mike och Alex är sexuellt frustrerade och ger efter för frestelsen.

  Publicerad: 4 mar 2019

 • Lindsay's Choice

  Lindsay fattar ett beslut efter bråket mellan Jonitta och Gabi, och tar in två nya VIP-värdar för säkerhets skull. Nykomlingen Kailah sår tvivel i Saras huvud.

  Publicerad: 11 mar 2019

 • Crossing Lindsay

  VIP-värdarna får i uppdrag att gå ut på stan och göra PR för Lindsay Lohans klubb. Lindsay blir rasande när hon ser att de festar istället för att arbeta, och väljer att skicka hem några.

  Publicerad: 18 mar 2019

 • Lindsay Flips the Script

  Efter att Lindsay sänt chockvågor genom huset genom att skicka hem en av värdarna sprider sig oron och alla oroar sig för sina egna anställningar.

  Publicerad: 25 mar 2019

 • Do The Lilo

  Med Pride, den största dagen för strandhuset i antågande, oroar sig Lindsay för att Kailah och Brent sprider dålig stämning och gör ett överraskningsbesök i huset för att undersöka situationen.

  Publicerad: 1 apr 2019

 • Love, Loss and Lohan

  Lindsay anlitar sin nära vän Nico Tortorella för att han genom en fullmåneceremoni ska få stämningen mellan värdarna att bli mer harmonisk.

  Publicerad: 8 apr 2019

 • I Would Rather Be Anywhere But Here Right Now

  Alla i huset är emot Brent och Lindsay försöker höja moralen genom att skicka iväg dem på en yacht över dagen, men det får oanade konsekvenser. Brent får spel när Sara blir intresserad av Billy.

  Publicerad: 15 apr 2019

 • Mike Takes It Too Far

  VIP-värdarna gör allt för att göra Sophie och Nathan från Geordie Shore nöjda, men när Mike går för långt blir konsekvenserna kännbara. Del 12:14.

  Publicerad: 22 apr 2019


Om du gillade Lindsay Lohan's Beach Club kanske du också gillar...