Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 8

Favorit

Säsong


Nu har Lancelot Hedman Graaf siktet inställt på en ny karriär - som artist. Tillsammans med bästa vännen Linton har han bildat en DJ-duo som tacklar nya utmaningar och mål. Se säsong 1-2

 • Avsnitt 8

  Lance och Linton är kvar i Sydkorea. Linton guidar Lance och berättar om en koreansk by iförda traditionella koreanska kläder, de lär sig dansa till K-pop och möter framgångsrika koreanska producenter.

  Publicerad: 6 jan 2020

 • Avsnitt 7

  Lance och Linton drar iväg på sin inspirationsresa till Sydkorea. De träffar K-pop stjärnan Alexa, äter levande bläckfisk, spelar in en musikvideo, klämmer in en ansiktsbehandling och mycket mer.

  Publicerad: 30 dec 2019

 • Avsnitt 6

  Killarna får besked om en mycket spännande kommande resa och bestämmer sig för att bli av med sin flygrädsla genom hypnos och Linton besöker sin mammas grav. 

  Publicerad: 23 dec 2019

 • Avsnitt 5

  Lance får smaka baksidan med kändislivet då någon utnyttjat hans namn. Men på den soligare sidan så går låtskrivandet äntligen framåt.

  Publicerad: 16 dec 2019

 • Avsnitt 4

  Vi följer med Lance när han hjälper sin bonuspappa Filip på Autoropadagarna i Båstad. Hemma i Stockholm skriver Linton ett cv för att kunna söka jobb och tar sen sin första körlektion. 

  Publicerad: 9 dec 2019

 • Avsnitt 3

  Lance hälsar på hos Anis don Demina och diskuterar den kommande lanseringen av Lance och Lintons nya låt. Linton och Lance får i uppdrag av Maggan att passa Lance småbröder Louie och Charlie.

  Publicerad: 2 dec 2019

 • Avsnitt 2

  Lance har ett samtal med mamma och pappa om farorna i det liv han lever, de är oroliga för att han festar för hårt. Linton jammar med sin pappa och Lance drar iväg på en spelning ute i landet. 

  Publicerad: 25 nov 2019

 • Avsnitt 1

  Lance får en rejäl utskällning av mamma Maggan som INTE är nöjd med de kostnader han drar på sig, Linton inreder sin nya ungkarlslya och tillsammans börjar de jobba med sin nya låt.

  Publicerad: 18 nov 2019

Om du gillade Lance vs Livet kanske du också gillar...