Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 10

Favorit

Säsong


I den tredje säsongen får vi ta del av flera spännande nyheter. Bland annat är Laila Bagge tillbaka i musikbranschen och har nyligen upptäckt det svenska stjärnskottet Bishara Morad som kom tvåa i Melodifestivalen. Dessutom har hon startat en uppmärksammad podcast tillsammans med radiopartnern Roger Nordin. Vidare kommer Lailas son Liam Pitts, 15 år, få testa på att bo ensam hemma i en hel vecka och även resa till Thailand för att tillbringa kvalitetstid med morfar Mujir. Se säsong 1-3

 • Avsnitt 10

  Radio Rix familjen tar med sina lyssnare till Åre och både Liam och hans kompisar får följa med. Hur går det? Roger tar med sig nya kärleken men frågan är om han blir godkänd av Laila och co?

  Publicerad: 26 maj 2019

 • Avsnitt 9

  Liam behöver ta tag i sin bacillskräck tycker Laila som skickar honom till en KBT-terapeut. Liam är motvillig. Äntligen är det dags för Roger att börja dejta igen.

  Publicerad: 26 maj 2019

 • Avsnitt 8

  Stressen hemma hos Laila når nya höjder och hon reagerar rent fysiskt. Dessutom är tiden ute för Liams gymnasieval. Valet blir något av det jobbigaste Liam varit med om.

  Publicerad: 19 maj 2019

 • Avsnitt 7

  Laila vill försöka hitta ny kärlek åt Roger och det trots att hon har fullt upp hemma. Nytt hudvårdsmärke på gång med Korosh och Liam har fortsatt gymnasievalsångest.

  Publicerad: 19 maj 2019

 • Avsnitt 6

  Laila vet vad som krävs för att klara livet, eller? Det är snart dags för Liam att välja gymnasium och han vill inte fatta såna beslut just nu. Laila blandar in Korosh och andra på jobbet.

  Publicerad: 12 maj 2019

 • Avsnitt 5

  Livet rullar på och jobben börjar hopa sig. Radio, TV och Bishara. Och som om hon inte hade nog med projekt vill hon även ta sig an "matchmaker-jobbet" åt kollegan Roger. Liam kommer hem från Thailand.

  Publicerad: 12 maj 2019

 • Avsnitt 4

  Morfar Mujir har planerat båtutflykt. Men kan Mujir simma? Hemma vill Laila rensa ut och få ordning. Korosh och Laila ska hjälpas åt men är inte helt överens om vad som behöver slängas.

  Publicerad: 5 maj 2019

 • Avsnitt 3

  Laila vågar skicka iväg Liam till morfar i Thailand. Trots att han bor i Pattaya, och trots tidigare dåliga reserfarenheter av just Thailand. Men hur bra förebild är egentligen Morfar Mujir?

  Publicerad: 5 maj 2019

 • Avsnitt 2

  Laila drar till Kanarieöarna med RIX MorronZoo och lämnar Liam ensam hemma för första gången. Laila hoppas att han ska sköta sig men har givetvis en backup plan för att hålla lite koll.

  Publicerad: 5 maj 2019

 • Avsnitt 1

  Laila känner igen glöden - nu vill hon tillbaka till musikbranschen och har hittat rätt person att bygga som stjärna. Laila får fullt upp med att hjälpa det svenska stjärnskottet Bishara inför Melodifestivalen.

  Publicerad: 5 maj 2019

Om du gillade Lailaland kanske du också gillar...