• Avsnitt 1

  11 mar 2018

  I premiäravsnittet av Lailaland kliver vi rakt in i en kombinerad inflyttning- och födelsedagsfest hemma hos Laila i Lidingö med vänner, familj och kollegor. Dagen efter är det storstädning som gäller, och sonen Liam tvingas att ställa upp eftersom Laila lätt får ryggskott, och de båda hamnar i en hetsig diskussion om Bibelns lämplighet som barnbok. Laila har sällan en ledig stund, och mellan tidiga morgnar med RIX MorronZoo och sena kvällar med alla andra projekt hinner hon även välkomna en helt ny familjemedlem som kommer att vända upp och ner på hela familjens vardag.

 • Avsnitt 2

  18 mar 2018

  Det har äntligen blivit dags för Laila och syskonens årliga tradition - att laga och äta kroppkakor tillsammans. I år är Korosh också med och får för första gången smaka på en kroppskaka. Laila hittar även några gamla foton som får henne att minnas sin tid som manager åt bandet Play, sin barndom och sin bortgångna mamma. Dessutom tar Laila modet till sig och beslutar sig för att göra ett test som kommer att ha stor påverkan på hennes framtid.

 • Avsnitt 3

  25 mar 2018

  En ny dag i Lailaland och vi får följa med Liam till träningshallen där han får möta en riktig UFC-legendar i en träningsmatch. Laila stöttar Liam i allt han gör, men har svårt att förlika sig med att Liam vill satsa på en karriär som innebär att han ska bli slagen hela tiden. Väl hemma från träningen tvingas Liam att fatta ett tungt beslut som påverkar hela familjen.

 • Avsnitt 4

  1 apr 2018

  I detta avsnitt har det blivit dags för plåtning för Lailaland, och Liam spexar loss och tar över showen helt. Väl hemma försöker Laila starta igång ännu ett nytt renoveringsprojekt - denna gång i Liams del av huset, som enligt Laila påminner henne om Fritzls källare. Och så ska Laila få reda på resultaten från hennes blodprov.

 • Avsnitt 5

  8 apr 2018

  Välkommen in i ett nytt avsnitt av Lailaland. Inledningsvis berättar Laila om sin uppväxt och om hur hennes karriär tog fart. Från Motown i USA som artist, till att sadla om för att bli manager och för att sedan upptäcka det svenska stjärnskottet Zara Larsson. Som vi också får träffa i detta avsnitt. Sist men inte minst får vi träffa Lailas pappa Mujir för första gången, ett möte som blir väldigt känslosamt.

 • Avsnitt 6

  15 apr 2018

  I detta avsnitt följer Liam motvilligt med Laila när de ska handla inredningsdetaljer till hans "nya" rum. Väl hemma väntar en mögelkatastrof som indikerar på att badrummet på undervåningen är ett fuskbygge. Och så går Laila på en dejt med sitt tjejgäng; Camilla Läckberg, Magdalena Graaf och Anitha Schulman med flera. En middag med högt i tak, som bjuder på flera galna historier.

 • Avsnitt 7

  22 apr 2018

  I detta avsnitt välkomnar vi en ny familjemedlem in i Lailaland. Väl hemma hos familjen får vi träffa en ny lovande stjärna, Lea, som Laila tagit under sina vingar. Och så tar Laila tillfället i akt att överraska Liam på hans kampsportsklubb och utmanar honom i brottningsmatch. Frågan är vem som går segrande ur striden?

 • Avsnitt 8

  29 apr 2018

  I säsongsavslutningen av Lailaland beger vi oss till Afrikas savann. Med resväskor fyllda med konservburkar och andra nödvändigheter reser Laila, Liam och Korosh till Zimbabwe för ett äventyr som de sent kommer glömma.

 • Inför premiären: Intervju med Laila Bagge och Liam Pitts

  11 mar 2018

  Sanel Dzubur intervjuar Laila Bagge och Liam Pitts inför premiären av Lailaland.