Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Från norrländska Överkalix till 22-rumspalatset “Chateau Eagle Mountain” strax utanför Stockholm. Raggarfamiljen Karlsson har gjort en rejäl klassresa och lever nu ena halvåret i sin superkåk i Tullinge och andra halvåret i sitt sommarhus i soliga Miami. Alla är de lika engagerade i familjeföretaget som i varandra – och med det här kärleksfulla, varma och smått galna gänget får man garanterat aldrig tråkigt.

 • Avsnitt 1

  Avsnitt 1 av 8.

  Publicerad: 14 aug 2016

 • Avsnitt 2

  Avsnitt 2 av 8.

  Publicerad: 30 aug 2016

 • Avsnitt 3

  Avsnitt 3 av 8.

  Publicerad: 6 sep 2016

 • Avsnitt 4

  Avsnitt 4 av 8.

  Publicerad: 13 sep 2016

 • Avsnitt 5

  Avsnitt 5 av 8.

  Publicerad: 27 sep 2016

 • Avsnitt 6

  Avsnitt 6 av 8.

  Publicerad: 4 okt 2016

 • Avsnitt 7

  I veckans avsnitt av Karlssons berättar dottern Angelica att hon har varit shoppingberoende – och inför flytten hemifrån tvingas hon nu rensa bort 70 (!) kartonger med prylar. Hon passar även på att ta med sin mamma Susanne på healing, där de båda får oroväckande besked… Leif-Ivan åker till Överkalix för att vara domare vid en bilträff, och Susanne avslöjar att livet med honom har varit minst sagt dramatiskt – bland annat med en helikopterkrasch. Avsnitt 7 av 8.

  Publicerad: 11 okt 2016

 • Avsnitt 8

  I säsongens sista avsnitt av Karlssons är det mer fullt upp än någonsin på Château Eagle Mountain. Angelica och Alexander ska gå på ultraljud och få reda på om de väntar en dotter eller son. De hoppas på det förstnämnda – eftersom barnet kommer döpas till Isabelle oavsett. Leif-Ivan åker på vintagemarknad för att fynda ”fräna och exklusiva" nostalgiprylar till bilmuseet. Dessutom förbereder han för fullt inför premiäröppningen av nyförvärvet M/S Birger Jarl. Hårt arbete kombinerat med rejält osunda vanor leder till att Leif-Ivans hälsa börjar svaja – igen. Angelica blir upprörd och trycker på en öm punkt när hon frågar om superentreprenören vill få träffa sina barnbarn. Avsnitt 8 av 8.

  Publicerad: 18 okt 2016

Om du gillade Karlssons kanske du också gillar...