Favorit

Säsong


Nico Tortorella och Nicole "Snooki" Polizzi är programledare i serien "How Far Is Tattoo Far?" där vänskap sätts på prov när vänner, familj och par får designa tatueringar åt varandra - men de får inte se motivet förrän det är klart.

 • Just Tattoo of US USA

  Avsnitt 10

  En "bromans" prövas när nån skämmer ut som bästa kompis. Två systrar ger sig på varandra och får prydas av sina värsta misstag nånsin.

  Publicerad: 20 apr 2019

  Längd: 20:10

 • Just Tattoo of US USA

  Avsnitt 9

  Kusiner försöker lösa en fejd med permanent bläck, men det slutar med permanent skada. Ett kärlekspar ska pröva sitt förhållande, men det kan innebära slutet.

  Publicerad: 13 apr 2019

  Längd: 20:27

 • Just Tattoo of US USA

  Avsnitt 8

  Det hettar till när turturduvorna Cara Maria och Paulie från "The Challenge" sätter sitt förhållande på spel. Bästa ovänner gör dissandet till en konstform när de pikar varandra med hjälp av bläck.

  Publicerad: 6 apr 2019

  Längd: 20:25

 • Just Tattoo of US USA

  Avsnitt 3

  En Jersey-tjejs vänskap prövas när en hemlighet avslöjas. Fulla rumskamrater lär varandra en läxa med tatueringar som balanserar på gränsen mellan att vara oförskämda och alltför verkliga.

  Publicerad: 2 mar 2019

  Längd: 20:28

 • Just Tattoo of US USA

  Avsnitt 2

  Kusiner försöker övertrumfa varann med tatueringar som går för långt. Ex förblir fiender när deras före detta partners erkänner avslöjande tatueringar som stinker.

  Publicerad: 23 feb 2019

  Längd: 20:29

 • Just Tattoo of US USA

  Avsnitt 1

  Jersey Shore-veteranen Angelina testar sin fästmans uppskattning av hennes elaka sida med en fruktansvärd tatuering. Under tiden två vänner avslöjar sina smutsiga hemligheter i permanenta gaddningar.

  Publicerad: 16 feb 2019

  Längd: 20:28

Om du gillade Just Tattoo of US USA kanske du också gillar...

Tattoo Fixers

Tattoo Fixers

När resultatet inte blev som du tänkt