Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Julia Bergman blev hela Sveriges älsklingsmamma i Unga mammor på Viafree. Sedan dess har hon och sonen Milan varit nominerade till Årets tv-personligheter på Kristallengalan och Julia har blivit utnämnd till Årets lekfullaste mama av tidningen Mama. Efter ett års uppehåll från tv-rutan är hon nu tillbaka med ett eget program där vi under fyra avsnitt får följa med när de längtar efter lillasyster, firar Milans födelsedag, reser till Schweiz och mycket mer! Se säsong 1

 • Julia & Milan

  Avsnitt 1

  Julia och Milan visar upp deras nya hus, hälsar på Dennis i Schweiz och berättar om förväntningarna inför att få en till liten efterlängtad familjemedlem.

  Publicerad: 8 maj 2019

  Längd: 20:43

 • Julia & Milan

  Avsnitt 2

  Julia och Milan gör sig i ordning inför ett besök hos barnmorskan. Men det är inte lätt att komma iväg i tid när det är så roligt att ligga under soffan och busa.

  EXTRA +1

  Publicerad: 15 maj 2019

  Längd: 23:11

 • Julia & Milan

  Avsnitt 3

  Milan fyller hela fem år och Julia är otroligt stolt. Förra året var Milans utvecklingsår och nu har han så pass mycket spring i benen att han nästan springer om mamma.

  EXTRA +1

  Publicerad: 22 maj 2019

  Längd: 16:37

 • Julia & Milan

  Avsnitt 4

  Julia och Milan tar oss med behind the scenes av deras influencerliv. Trots att Julia själv känner att hon jobbar 24 timmar om dygnet skulle hon inte byta ut det.

  EXTRA +1

  Publicerad: 29 maj 2019

  Längd: 20:10

Om du gillade Julia & Milan kanske du också gillar...

Parneviks 100%
Nytt

Parneviks 100%

Se bonusavsnittet nu
Pappaliv

Pappaliv

Se säsong 1
Unga mammor - Vad hände sen?

Unga mammor - Vad hände sen?

Se bonusavsnittet nu