Se programmetSäsong 4 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Sommar efter sommar har vi sett det solbrända Jersey Shore-gänget festa och jiddra. För sjätte och sista gången kommer våra favoritroomies att bo tillsammans på stranden. Se säsong 1-6

 • Avsnitt 1

  Vännerna packar ner sitt löshår och sina Shore Store-tröjor och flyger iväg till Italien för ett europeiskt äventyr. Men kulturchocken som väntar dem är ingenting i jämförelse med deras chockerande nya romanser. Del 1:14.

  Publicerad: 1 sep 2016

 • Avsnitt 2

  Deena och Pauly överväger konsekvenserna av att ha sex, medan Mike försöker ta sin vänskap med Snooki till nästa nivå. Ron och Sammi försöker bli vänner, men det visar sig att gamla vanor, bra som dåliga, är svåra att bryta. Del 2:14.

  Publicerad: 1 sep 2016

 • Avsnitt 3

  Med tvillingar som extra ingrediens blir det dubbelt trubbel då "bi-nyfikna" Deena utsätter både Mike OCH Vinny för rån. Mikes hemliga "hångel" med Snooki avslöjas. Är Snooki otrogen eller försöker The Situation bara skapa drama? Del 3:14.

  Publicerad: 1 sep 2016

 • Avsnitt 4

  Pojkarna mobbar Deena när hon stjäl en tjej från Vinnys säng, vilket får henne att känna obehag och tvivla på sin relation till vännerna. Ronnie och Sam återgår till gamla vanor, men den här gången är Mike inblandad i deras röra. Del 4:14.

  Publicerad: 1 sep 2016

 • Avsnitt 5

  Efter att Mike orsakat dramatik mellan Ron och Sammi i flera år blir det bråk mellan Mike och Ronnie. Men när Mike bärs ut på bår undrar man om det inte gått för långt. Och är Sam och Ronnies förhållande bortom räddning? Del 5:14.

  Publicerad: 1 sep 2016

 • Avsnitt 6

  Pauly och Vinny anordnar en komedishow med guido-tema, medan Ron och Sammi återigen försöker lappa ihop sitt förhållande. Snooki blir så stressad av sitt instabila långdistansförhållande att Jenni och Sam beslutar sig för att ingripa. Del 6:14.

  Publicerad: 1 sep 2016

 • Avsnitt 7

  När vännerna ger sig iväg till den italienska kusten festar Snooki och Deena så hårt att de hamnar i säng tillsammans. Och när alla återvänder till Florens råkar Team Meatballs i luven med den italienska polisen. Del 7:14.

  Publicerad: 1 sep 2016

 • Avsnitt 8

  Killarna får ut Team Meatballs från polisstationen efter olyckan. När Snookis stora kärlek Jionni kommer på besök slutar en romantisk afton med en ensam, gråtande Snooki på Florens gator. Del 8:14.

  Publicerad: 1 sep 2016

 • Avsnitt 9

  Snooki är förkrossad efter sitt bråk med Jionni och bestämmer sig för att ta en paus i förhållandet. Mike tror att han äntligen har en chans, men det slutar med att någon annan tröstar Snooki. Samtidigt tror Deena att hon är gravid. Del 9:14.

  Publicerad: 1 sep 2016

 • Avsnitt 10

  Efter att The Situations spratt på Snooki går snett besöker killarna Vinnys familj i Sicilien. Tjejerna ger sig ut på en flott vintur i Toscana. Snooki får reda på sanningen om hånglet med Vinny och nu måste hon bekänna för Jionni. Del 10:14.

  Publicerad: 1 sep 2016

 • Avsnitt 11

  Deena försöker fortfarande ha sex med Pauly. Meatballs får ett kyligt mottagande på klubben. Och hela huset vänder Mike ryggen efter att han återigen sätter igång bråk. Del 11:14.

  Publicerad: 1 sep 2016

 • Avsnitt 12

  När det nästan är dags att ta farväl av "Bella Italia" växer spänningen mellan Mike och den övriga gruppen, vilket får alla att undra om The Situation kommer att återvända till Jersey tillsamman med de andra. Del 12:14.

  Publicerad: 1 sep 2016


Om du gillade Jersey Shore kanske du också gillar...