Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Grönt är det nya guldet! Jade Fever följer äventyren hos familjen Bunce och deras gruvrörelse när de söker efter jadestenar värda miljontals kronor i Kanadas Jade City. Se säsong 2-3

 • Avsnitt 1

  Wolverine-gruvan är en perfekt plats för att utvinna jade och utgör grunden för affärerna i den närliggande staden. Denna dokumentär kretsar kring gruvarbetarna och de boende på och kring berget. Del 1:16.

  Publicerad: 9 mar 2018

 • Avsnitt 2

  Wolverine-gruvan är en perfekt plats för att utvinna jade och utgör grunden för affärerna i den närliggande staden. Denna dokumentär kretsar kring gruvarbetarna och de boende på och kring berget. Del 2:16.

  Publicerad: 9 mar 2018

 • Avsnitt 3

  Wolverine-gruvan är en perfekt plats för att utvinna jade och utgör grunden för affärerna i den närliggande staden. Denna dokumentär kretsar kring gruvarbetarna och de boende på och kring berget. Del 3:16.

  Publicerad: 9 mar 2018

 • Avsnitt 4

  Wolverine-gruvan är en perfekt plats för att utvinna jade och utgör grunden för affärerna i den närliggande staden. Denna dokumentär kretsar kring gruvarbetarna och de boende på och kring berget. Del 4:16.

  Publicerad: 9 mar 2018

 • Avsnitt 5

  Wolverine-gruvan är en perfekt plats för att utvinna jade och utgör grunden för affärerna i den närliggande staden. Denna dokumentär kretsar kring gruvarbetarna och de boende på och kring berget. Del 5:16.

  Publicerad: 9 mar 2018

 • Avsnitt 6

  Wolverine-gruvan är en perfekt plats för att utvinna jade och utgör grunden för affärerna i den närliggande staden. Denna dokumentär kretsar kring gruvarbetarna och de boende på och kring berget. Del 6:16.

  Publicerad: 9 mar 2018

 • Avsnitt 7

  Wolverine-gruvan är en perfekt plats för att utvinna jade och utgör grunden för affärerna i den närliggande staden. Denna dokumentär kretsar kring gruvarbetarna och de boende på och kring berget. Del 7:16.

  Publicerad: 9 mar 2018

 • Avsnitt 8

  Wolverine-gruvan är en perfekt plats för att utvinna jade och utgör grunden för affärerna i den närliggande staden. Denna dokumentär kretsar kring gruvarbetarna och de boende på och kring berget. Del 8:16.

  Publicerad: 9 mar 2018

 • Avsnitt 9

  Wolverine-gruvan är en perfekt plats för att utvinna jade och utgör grunden för affärerna i den närliggande staden. Denna dokumentär kretsar kring gruvarbetarna och de boende på och kring berget. Del 9:16.

  Publicerad: 9 mar 2018

 • Avsnitt 10

  Wolverine-gruvan är en perfekt plats för att utvinna jade och utgör grunden för affärerna i den närliggande staden. Denna dokumentär kretsar kring gruvarbetarna och de boende på och kring berget. Del 10:16.

  Publicerad: 9 mar 2018

 • Avsnitt 11

  Wolverine-gruvan är en perfekt plats för att utvinna jade och utgör grunden för affärerna i den närliggande staden. Denna dokumentär kretsar kring gruvarbetarna och de boende på och kring berget. Del 11:16.

  Publicerad: 9 mar 2018

 • Avsnitt 12

  Wolverine-gruvan är en perfekt plats för att utvinna jade och utgör grunden för affärerna i den närliggande staden. Denna dokumentär kretsar kring gruvarbetarna och de boende på och kring berget. Del 12:16.

  Publicerad: 9 mar 2018


Om du gillade Jade Fever kanske du också gillar...