• Avsnitt 1

  18 sep 2017

  I premiären av I djurens tjänst får vi träffa hunden Sigge som måste operera bort ett öga. Valpen Bosse hittades övergiven i en låda av polisen, katten Pepsi har sprungit igenom en glasruta och det nyfödda fölet Fighter behöver akut hjälp för att klara fighten. Avsnitt 1 av 40.

 • Avsnitt 2

  19 sep 2017

  I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa illern Kiwi som varit i slagsmål, hästen Flying Johnny som kommer in akut med ett djupt skärsår i benet och hunden Pelle som har ett främmande föremål i halsen… Avsnitt 2 av 40.

 • Avsnitt 3

  20 sep 2017

  I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa katten Abby som varit med i en lägenhetsbrand och den lilla hästen Liten som måste operera bort flera tänder. Dessutom får vi reda på hur det har gått för hästen Flying Johnny som kom in akut med ett djupt skärsår i förra avsnittet. Avsnitt 3 av 40.

 • Avsnitt 4

  21 sep 2017

  I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa hästen Aragon som har en misstänkt cancerknöl på benet, hunden smulan som ska genomgå en stor och farlig operation, och katten Murphy som kommit in med magsmärtor. Avsnitt 4 av 40.

 • Avsnitt 5

  25 sep 2017

  I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa hunden Müsli som har ett fel på hjärtat. Vi möter även hunden Diana som har en stor och farlig tumör i magen och hunden Doris med sina åtta nyfödda valpar. Avsnitt 5 av 40.

 • Avsnitt 6

  26 sep 2017

  I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa den sjuka katten Snorpan och hennes nyfödda kattungar. Hästen Vivadron besöker sjukhuset för att gå till tandläkaren. Och hunden Bosse är där för att kastreras. Avsnitt 6 av 40.

 • Avsnitt 7

  27 sep 2017

  I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa den svårt sjuka hunden Sissi och den halta hästen Trash som de inte kan hitta något fel på, trots omfattande undersökningar. Dessutom kommer kaninen Hoppsan som vägrar att äta. Avsnitt 7 av 40.

 • Avsnitt 8

  2 okt 2017

  I Djurens tjänst får vi träffa hunden Charles som har svårt att andas. Vi lär också känna hovslagaren Kasper som ska hjälpa ett nyfött föl med nya skor. Sen blir det sorgligt när vi möter den obotligt sjuka hunden Lucas. Avsnitt 8 av 40.

 • Avsnitt 9

  2 okt 2017

  I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa katten Lattjo som har kommit in med ett akut urinstopp. Vi möter även hunden Issa som riskerar att bli blind och han inte får vård och den 62 år gamla sköldpaddan Skalman som har problem med sin näbb. Avsnitt 9 av 40.

 • Avsnitt 10

  3 okt 2017

  I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa kaninen Wille som har fått en misstänkt knöl på halsen och mopsen Milo som har kräkts hela natten. Dessutom möter vi hunden Blitz som har fått i sig en dödlig dos mörkchoklad. Avsnitt 10 av 40.

 • Avsnitt 11

  4 okt 2017

  Träffa Isak som kanske måste stelopereras och mopsen Nicke som har svårt att andas. Katten Ceasar kommer in på kliniken eftersom han har fått i sig något väldigt olämpligt.

 • Avsnitt 12

  5 okt 2017

  I detta avsntt får vi träffa katten Kompis som vägrar att äta. Hundvalpen Frasse misstänks ha svalt en leksak och så får vi återse hästen Liten som är tillbaka efter en tandoperation.