Se programmetSäsong 4 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Kyssen du aldrig kunnat glömma, härliga kollegan på jobbet, din nära vän eller barndomskärleken som du aldrig fick en riktig chans med. I Hemliga beundrare följer vi personer runt om i Sverige som äntligen vågat ta steget fullt ut genom att avslöja sina känslor, på gott eller ont, för den som de beundrat i hemlighet. Fyra säsonger

 • Hemliga beundrare

  Avsnitt 1

  I säsongspremiären möter vi bland annat Isak och Malin som har varit bästa vänner i nästan ett år. Isak är upp över öronen kär och har nu tagit mod till sig att bjuda ut Malin.

  Publicerad: 30 maj 2019

  Längd: 41:47

 • Hemliga beundrare

  Avsnitt 2

  Charlie kan inte glömma kyssen från Maja-Stina i gymnasiet och har tagit mod till sig att bjuda ut henna på en dejt. Tim och Sandra möttes på en AW men Tim tyckte att hon spelade lite svår.

  Publicerad: 6 jun 2019

  Längd: 43:46

 • Hemliga beundrare

  Avsnitt 3

  Fannie och Josefine har varit bästa vänner i tio år, men Fannie känner att det är dags att lätta på hjärtat. PH-Jesper och Linda fick kontakt på instagram men ett missförstånd ledde till att det inte blev någonting mer.

  Publicerad: 13 jun 2019

  Längd: 42:02

 • Hemliga beundrare

  Avsnitt 4

  Stig och Karin träffades då Stig var ihop med Karins syster. Nu är dock Stig intresserad av Karin. Fredrik är musiker och ofta på turné, men Anna kan inte undgå att lockas av den flirtiga stämningen.

  Publicerad: 20 jun 2019

  Längd: 42:16

 • Hemliga beundrare

  Avsnitt 5

  Gustav vill ta vänskapsrelationen med Oscar till nästa nivå, frågan är om Oscar är redo? Nathalie känner att Philip är hennes "perfect match", trots att hon är lite äldre än honom.

  Publicerad: 27 jun 2019

  Längd: 42:22

 • Hemliga beundrare

  Avsnitt 6

  Helene har aldrig fått ett nej, och hoppas att turen nu ska hålla i sig när hon bjuder ut Björn. Leo och Eize-Vide träffades i ett lajv, men har aldrig setts utför sina roller.

  Publicerad: 4 jul 2019

  Längd: 42:07

 • Hemliga beundrare

  Avsnitt 7

  Sofia och Emma träffades för 8 år sedan på en dejt, men relationen rann ut i sanden. Tobias träffade Frida via ett Youtube Community, och har nu tagit mod till sig att lära känna henne bättre.

  Publicerad: 11 jul 2019

  Längd: 42:06

 • Hemliga beundrare - Vad hände sen?

  Avsnitt 1

  Jonathan hade en hemlig crush på Anti i flera år innan han vågade bjuda ut hen på grund av Antis tveksamma inställning till förhållanden. Har Antis tänkesätt förändrats och är de ett par idag? Dessuto...

  Publicerad: 30 sep 2019

  Längd: 21:26

  Till Hemliga beundrare - Vad hände sen?
 • Hemliga beundrare - Vad hände sen?

  Avsnitt 2

  Per ”Lelle” Erlingsson blev ”Sy gytt-mannen” med hela internet efter att ha blivit utbjuden av sin kollega Ida i Hemliga beundrare. Frågan är vad som hände efter dejten, om de är ett par idag eller om...

  Publicerad: 7 okt 2019

  Längd: 21:35

  Till Hemliga beundrare - Vad hände sen?

Om du gillade Hemliga beundrare kanske du också gillar...

Hemliga beundrare - Vad hände sen?
Ny serie

Hemliga beundrare - Vad hände sen?

Se vad som hände efter att kamerorna släcktes
Ensam mamma söker - Vad hände sen?

Ensam mamma söker - Vad hände sen?

Se studioprogrammet och intervjuerna här