• Avsnitt 1

  30 maj 2019

  I säsongspremiären möter vi bland annat Isak och Malin som har varit bästa vänner i nästan ett år. Isak är upp över öronen kär och har nu tagit mod till sig att bjuda ut Malin.

 • Avsnitt 2

  6 jun 2019

  Charlie kan inte glömma kyssen från Maja-Stina i gymnasiet och har tagit mod till sig att bjuda ut henna på en dejt. Tim och Sandra möttes på en AW men Tim tyckte att hon spelade lite svår.

 • Avsnitt 3

  13 jun 2019

  Fannie och Josefine har varit bästa vänner i tio år, men Fannie känner att det är dags att lätta på hjärtat. PH-Jesper och Linda fick kontakt på instagram men ett missförstånd ledde till att det inte blev någonting mer.

 • Avsnitt 4

  20 jun 2019

  Stig och Karin träffades då Stig var ihop med Karins syster. Nu är dock Stig intresserad av Karin. Fredrik är musiker och ofta på turné, men Anna kan inte undgå att lockas av den flirtiga stämningen.

 • Avsnitt 5

  27 jun 2019

  Gustav vill ta vänskapsrelationen med Oscar till nästa nivå, frågan är om Oscar är redo? Nathalie känner att Philip är hennes "perfect match", trots att hon är lite äldre än honom.

 • Avsnitt 6

  4 jul 2019

  Helene har aldrig fått ett nej, och hoppas att turen nu ska hålla i sig när hon bjuder ut Björn. Leo och Eize-Vide träffades i ett lajv, men har aldrig setts utför sina roller.

 • Avsnitt 7

  11 jul 2019

  Sofia och Emma träffades för 8 år sedan på en dejt, men relationen rann ut i sanden. Tobias träffade Frida via ett Youtube Community, och har nu tagit mod till sig att lära känna henne bättre.

 • Hemliga beundrare - Vad hände sen? - Avsnitt 1

  30 sep 2019

  Jonathan hade en hemlig crush på Anti i flera år innan han vågade bjuda ut hen på grund av Antis tveksamma inställning till förhållanden. Har Antis tänkesätt förändrats och är de ett par idag? Dessutom hälsar vi på för att se hur det gick för karaokeälskarna Daniel och Linda, samt Joanna och Simon som bor 60 mil ifrån varandra och möttes första gången IRL i Hemliga beundrare. Avsnitt 1 av 2.

  Till Hemliga beundrare - Vad hände sen?
 • Hemliga beundrare - Vad hände sen? - Avsnitt 2

  7 okt 2019

  Per ”Lelle” Erlingsson blev ”Sy gytt-mannen” med hela internet efter att ha blivit utbjuden av sin kollega Ida i Hemliga beundrare. Frågan är vad som hände efter dejten, om de är ett par idag eller om det är stelt på jobbet? Adel sade förlåt till Roger efter ett tidigare snedsteg och bad om en andra chans under dejten, men förvaltade han sin nya chans? Dessutom får vi veta hur det gick för Elias som var hemligt kär i sin kompis Angelica och bjöd med henne på konsert på Gröna Lund, samt för Marcus och Cecilia som delade ett hjärt-halsband i ett romantiskt ögonblick mitt under dejten. Avsnitt 2 av 2.

  Till Hemliga beundrare - Vad hände sen?