Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Krossade drömmar, massa kärlek, enormt mod samt en och annan vänskap som kan sättas på spel. Där har ni ingredienserna i Hemliga beundrare - programmet där vi får följa personer runt om i Sverige som äntligen vågat ta steget fullt ut genom att avslöja sina känslor, på gott eller ont, för den som de beundrat i hemlighet. Säsongspremiär måndag 27 januari

 • Avsnitt 1

  I säsongspremiären av Hemliga beundrare får vi träffa Håkan och Louise som gick på Titanic-dejt för tjugo år sedan - en dejt som Håkan aldrig kunnat glömma. Chris och William är kompisarna som tränat massa ihop. Men det dröjde inte länge förrän Chris blev allt mer förtjust i sin vän, som aldrig har dejtat killar förut. Avsnitt 1 av 5.

  Publicerad: 25 mar 2019

 • Avsnitt 2

  Are you the one-stjärnan Mariel träffade den norska realitystjärnan Lloyd på en fest i Norge och blev genast förtjust. Nu vill hon ta reda på ifall han kanske är den rätte. Avsnitt 2 av 5.

  Publicerad: 1 apr 2019

 • Avsnitt 3

  Gabriel och Kalle har varit bästa kompisar i tjugo år. Någonstans längs med vägen har Gabriel börjat få känslor för sin kompis och vill nu ge det hela en chans.

  Publicerad: 8 apr 2019

 • Avsnitt 4

  Rasmus är en hejare på sociala medier, vilket fångade Jennies intresse. De har aldrig träffats på riktigt och nu vill Jennie se ifall det kan bli något. Avsnitt 3 av 5.

  Publicerad: 15 apr 2019

 • Avsnitt 5

  Reggaeartisten William är mitt uppe i sin karriär och har tusentals lyssnare. En av dom är Clara, som sakta men säkert blivit mer intresserad av honom. Men frågan är ifall William är lika intresserad? Avsnitt 5 av 5.

  Publicerad: 22 apr 2019