Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


I Hemliga beundrare följer vi personer från landets alla hörn som för första gången vågar avslöja sina känslor genom att träffa den som de hemligt beundrat i evigheter. Programledaren Malin Gramer tar deltagarna på pulsen innan dejterna. Fyra säsonger

 • Hemliga beundrare

  Avsnitt 1

  I Hemliga beundrare följer vi personer från landets alla hörn som för första gången vågar avslöja sina känslor genom att träffa den som de hemligt beundrat i evigheter. Programledaren Malin Gramer tar deltagarna på pulsen innan dejterna.

  EXTRA +4

  Publicerad: 3 sep 2018

  Längd: 42:00

 • Hemliga beundrare

  Avsnitt 2

  Rodrique har ett problem, han kan inte släppa sitt ex Jasmine. Förhållandet var bråkigt, men Rodrique har bestämt sig för att bekänna sina känslor för sin första och enda kärlek. Avsnitt 2 av 5.

  EXTRA +3

  Publicerad: 10 sep 2018

  Längd: 43:00

 • Hemliga beundrare

  Avsnitt 3

  Yvonne och Nils träffades genom Bonde Söker Fru, men det blev inget. Yvonne har inte gett upp hoppet om Nils och utbildade sig till stenläggare - precis som honom. Men kommer Nils att falla för Yvonnes listiga plan? Avsnitt 3 av 5.

  EXTRA +2

  Publicerad: 17 sep 2018

  Längd: 43:00

 • Hemliga beundrare

  Avsnitt 4

  Paulina "Paow" Danielsson är influencer och alltid i mittpunkten, men nu är det Anton som hamnar i centrum då hon blivit intresserad av honom och vill ta deras vänskap till någonting djupare. Avsnitt 4 av 5.

  EXTRA +3

  Publicerad: 24 sep 2018

  Längd: 44:00

 • Hemliga beundrare

  Avsnitt 5

  Karaokelegenden Daniel träffade Linda på en spelning. Nu är det dags att lägga in en seriöst stöt och berätta hur han verkligen känner, och han gör det med en sång. Avsnitt 5 av 5.

  Publicerad: 1 okt 2018

  Längd: 43:00

Om du gillade Hemliga beundrare kanske du också gillar...

Hemliga beundrare - Vad hände sen?
Ny serie

Hemliga beundrare - Vad hände sen?

Se vad som hände efter att kamerorna släcktes
Live Date

Live Date

Se hela säsongen här