Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


I Hemliga beundrare följer vi personer från landets alla hörn som för första gången vågar avslöja sina känslor genom att träffa den som de hemligt beundrat i evigheter. Programledaren Malin Gramer tar deltagarna på pulsen innan dejterna. Säsongspremiär måndag 27 januari

 • Avsnitt 1

  I Hemliga beundrare följer vi personer från landets alla hörn som för första gången vågar avslöja sina känslor genom att träffa den som de hemligt beundrat i evigheter. Programledaren Malin Gramer tar deltagarna på pulsen innan dejterna.

  Publicerad: 3 sep 2018

 • Avsnitt 2

  Rodrique har ett problem, han kan inte släppa sitt ex Jasmine. Förhållandet var bråkigt, men Rodrique har bestämt sig för att bekänna sina känslor för sin första och enda kärlek. Avsnitt 2 av 5.

  Publicerad: 10 sep 2018

 • Avsnitt 3

  Yvonne och Nils träffades genom Bonde Söker Fru, men det blev inget. Yvonne har inte gett upp hoppet om Nils och utbildade sig till stenläggare - precis som honom. Men kommer Nils att falla för Yvonnes listiga plan? Avsnitt 3 av 5.

  Publicerad: 17 sep 2018

 • Avsnitt 4

  Paulina "Paow" Danielsson är influencer och alltid i mittpunkten, men nu är det Anton som hamnar i centrum då hon blivit intresserad av honom och vill ta deras vänskap till någonting djupare. Avsnitt 4 av 5.

  Publicerad: 24 sep 2018

 • Avsnitt 5

  Karaokelegenden Daniel träffade Linda på en spelning. Nu är det dags att lägga in en seriöst stöt och berätta hur han verkligen känner, och han gör det med en sång. Avsnitt 5 av 5.

  Publicerad: 1 okt 2018

Om du gillade Hemliga beundrare kanske du också gillar...