Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 5

Favorit

Säsong


I programmet Hemliga Beundrare får vi följa flera personer som äntligen vågar ta steget att träffa den som de hemligt beundrat i evigheter. Hur kommer överraskningsdejten att gå och kommer gnistor att uppstå? Programledare är Malin Gramer. Nytt avsnitt varje måndag

 • Avsnitt 5

  Johanna har insett att Oscar, hennes högskolecrush, är mannen i hennes liv och hoppas att de kan bli ett par igen. Oliver är en glad och busig kille som är kär i Emmie. Så kär att han skrivit en sång om henne. Avsnitt 5 av 7.

 • Avsnitt 4

  Josefine blev kär i Jiar aka Tarzan under en sommar på Rhodos. Nu är hon äntligen redo att bekänna sina känslor för honom. Lilith och Christian har träffats fram och tillbaka i fyra år och nu vill hon veta om det kan bli något seriöst mellan dom. Martins och Robins relation tog slut eftersom Martin inte vågade stå fullt ut för att han var ihop med en kille. Nu är Martin mer säker och vill vinna tillbaka Robins hjärta. Lina har en hemlig crush på sin kollega Filip. Nu har hon tagit mod till sig för att berätta om sina känslor för honom framför hela svenska folket. Avsnitt 4 av 6.

 • Avsnitt 3

  Monir är hemligt kär i Hanna som tränar på samma gym som honom. Trots deras olikheter hoppas han att sina känslor blir besvarade. William känd från Ung Och Bortskämd och Erika ses ute då och då och hörs via sociala medier. Nu vill han se ifall hans kärlek blir besvarad. Arman och Sofia hade en flirt för 3 år sen. Det blev inget mer då men Arman har inte kunnat sluta tänka på henne sedan dess. Johanna och Martin är kollegor i stadshuset och möts varje dag i korridorerna. Johanna upplever att de har en flirt, men vet inte hur Martin känner bakom sitt leende vid kaffeautomaten. Avsnitt 3 av 6.

 • Avsnitt 2

  Hanna är trött på att vara i kompisfacket och vill nu se vart vänskapen med Hampus kan leda till. Hampus, som har ett enormt instagramkonto är livrädd att det är en stalker som vill träffa honom.