Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 2

Favorit

Säsong


Hur gick det för våra favoriter efter dejten i Hemliga beundrare? Vilka är tillsammans idag? I Hemliga beundrare – Vad hände sen? hälsar vi på hemma hos några favoriter från programmet och avslöjar både ett och annat om vad som hänt efter att kamerorna släckts.

  • Avsnitt 2

    Per ”Lelle” Erlingsson blev ”Sy gytt-mannen” med hela internet efter att ha blivit utbjuden av sin kollega Ida i Hemliga beundrare. Frågan är vad som hände efter dejten, om de är ett par idag eller om det är stelt på jobbet? Adel sade förlåt till Roger efter ett tidigare snedsteg och bad om en andra chans under dejten, men förvaltade han sin nya chans? Dessutom får vi veta hur det gick för Elias som var hemligt kär i sin kompis Angelica och bjöd med henne på konsert på Gröna Lund, samt för Marcus och Cecilia som delade ett hjärt-halsband i ett romantiskt ögonblick mitt under dejten. Avsnitt 2 av 2.

    Publicerad: 7 okt 2019

  • Avsnitt 1

    Jonathan hade en hemlig crush på Anti i flera år innan han vågade bjuda ut hen på grund av Antis tveksamma inställning till förhållanden. Har Antis tänkesätt förändrats och är de ett par idag? Dessutom hälsar vi på för att se hur det gick för karaokeälskarna Daniel och Linda, samt Joanna och Simon som bor 60 mil ifrån varandra och möttes första gången IRL i Hemliga beundrare. Avsnitt 1 av 2.

    Publicerad: 30 sep 2019