Glamourama

I Glamourama följer vi vår tids nya kändisar, tre av Sveriges mest framgångsrika bloggare, i deras yrke och privatliv. Vi får följa nattklubbschefen Anna Hibbs, moderedaktören Michaela Forni och chefredaktören Petra Tungården i deras allt annat än normala vardag, Lär känna personerna bakom bloggarna, följ dem i deras drömmar, problem, dejter, premiärfester, shopping och innersta hemligheter.
 • Spela Säsong 2 - Avsnitt 1
 • Glamourama
  15:20

  Avsnitt 1

  4 apr 2011

  Anna, Michaela och Petra träffas för första gången på länge över ett glas vin. Alla tre är nu singlar och mycket har förändrats sen sist. Michaela ska stylas och plåtas för Blondinbellas tidning Egoboost och går dessutom på en sminkkurs tillsammans med Petra för att lära sig sota ögonen. Michaelas jakt på en ny pojkvän inleds med ett besök på en bowlinghall – ett underskattat raggningsställe. Avsnitt Mode- och nöjesprofilerna Anna Hibbs, Petra Tungården och Michaela Forni gör nu ytterligare en säsong tillsammans för TV3 Play. I Glamourama får vi följa vår tids nya kändisar, tre av Sveriges mest framgångsrika bloggare, i deras yrke och privatliv. Vi får följa nattklubbschefen Anna Hibbs, chefredaktörerna Michaela Forni och Petra Tungården i deras allt annat än normala vardag. Lär känna personerna bakom bloggarna, följ dem i deras drömmar, problem, dejter, premiärfester, shopping och innersta hemligheter. Anna Hibbs, 25 år, är nattklubbschef på Whiteroom och driver en egen PR- och eventbyrå tillsammans med en god vän. Hon hoppas kunna leva på event och PR i framtiden. I serien följer vi hennes färd till att bli en framgångsrik affärskvinna. Anna är en bestämd och envis tjej och lever efter att vara perfekt på ytan och rör sig i de ”rätta” kretsarna. Hon älskar att sjunga karaoke, hellre än bra, och flådiga middagar tackar hon sällan nej till. Michaela Forni, 21 år, chefredaktör på Devote. Michaela har ett hett temperament vilket avspeglas i hennes blogg. Bloggen har funnits en tid och hon blev tidigt omnämnd som en av Sveriges mäktigaste bloggare inom modebranschen. Genom sin karriär inom mode vet hon hur man klär sig rätt. När hon inte skriver älskar hon att dansa vilket hon ofta gör när hon är DJ. Petra Tungården, 23 år, chefredaktör för modetidningen Bubbleroom. Petra är en ödmjuk tjej som skriver om glamour. Petra hatar att vara ensam och har personer omkring sig dygnet runt. Hon beskriver sig själv som en kaosartad och impulsiv person som alltid lyckas hamna i blåsväder. Glamourama är en serie bestående av 20 avsnitt, avsnitten läggs ut på TV3 Play på måndagar, onsdagar och fredagar med start den 4/4 då vi visar ett dubbelavsnitt.

 • Avsnitt 2

  4 apr 2011

  Petra ska arrangera en plåtning för Bubbleroom magazine och har ett möte med sin fotograf. Anna och Petra åker hem till Michaela för att få se hennes nya lägenhet. Avsnitt 2:20.

 • Avsnitt 3

  6 apr 2011

  Anna driver en eventbyrå och planerar en stor fest i samband med lanseringen av Britneys nya album. Hon och hennes kollega Martin träffar skivbolaget Sony och presenterar sina idéer. Michaela får äntligen besked om det nya jobbet. Avsnitt 3:20.

 • Avsnitt 4

  8 apr 2011

  Petra letar kläder i 50-talsstil för en modefotografering. Tjejerna får en kurs och uppvisning i poledance av artisten Sara Lumholdt. Avsnitt 4:20. I Glamourama får vi följa vår tids nya kändisar, tre av Sveriges mest framgångsrika bloggare, i deras yrke och privatliv. Vi får följa nattklubbschefen Anna Hibbs, chefredaktörerna Michaela Forni och Petra Tungården i deras allt annat än normala vardag. Lär känna personerna bakom bloggarna, följ dem i deras drömmar, problem, dejter, premiärfester, shopping och innersta hemligheter. Anna Hibbs, 25 år, är nattklubbschef på Whiteroom och driver en egen PR- och eventbyrå tillsammans med en god vän. Hon hoppas kunna leva på event och PR i framtiden. I serien följer vi hennes färd till att bli en framgångsrik affärskvinna. Anna är en bestämd och envis tjej och lever efter att vara perfekt på ytan och rör sig i de ”rätta” kretsarna. Hon älskar att sjunga karaoke, hellre än bra, och flådiga middagar tackar hon sällan nej till. Michaela Forni, 21 år, chefredaktör. Michaela har ett hett temperament vilket avspeglas i hennes blogg. Bloggen har funnits en tid och hon blev tidigt omnämnd som en av Sveriges mäktigaste bloggare inom modebranschen. Genom sin karriär inom mode vet hon hur man klär sig rätt. När hon inte skriver älskar hon att dansa vilket hon ofta gör när hon är DJ. Petra Tungården, 23 år, chefredaktör för modetidningen Bubbleroom. Petra är en ödmjuk tjej som skriver om glamour. Petra hatar att vara ensam och har personer omkring sig dygnet runt. Hon beskriver sig själv som en kaosartad och impulsiv person som alltid lyckas hamna i blåsväder. Glamourama är en serie bestående av 20 avsnitt, avsnitten läggs ut på TV3 Play på måndagar, onsdagar och fredagar med start den 4/4 då vi visar ett dubbelavsnitt.

 • Avsnitt 5

  11 apr 2011

  Michaela testar det senaste inom hudvård och gör en hudanalys i ansiktet med efterföljande skalpellskrapning och syrabehandling. Efteråt träffar hon Petra över en fika för att diskutera ett event och Petras senaste ragg… Avsnitt 5:20.

 • Avsnitt 6

  13 apr 2011

  - Jag hoppas det kommer att gå bra och att de inte kommer att hata mig, säger hon. Efter jobbet ska hon tillsammans med Petra och Anna planera ett event för Braun, men Petra måste rusa. Hon har en dejt som väntar… Avsnitt 6:20.

 • Avsnitt 7

  15 apr 2011

  Dessutom dags för avstämningsmöte med Braun där tjejerna får berätta om sina idéer för festen de ska arrangera. Senare ska Anna dela ut pris på en gala tillsammans med sin kompis Martin och vi följer med henne upp på scenen. Hur hanterar hon sin rampfeber? Avsnitt 7:20.

 • Avsnitt 8

  18 apr 2011

  Anna och Petra åker dessutom till Hammarbybacken för skidskola och utförsåkning. Michaela har bokat möte med en vän som börjat jobba med ett helt nytt klädmärke. Avsnitt 8:20.

 • Avsnitt 9

  20 apr 2011

  Efteråt väntar middag – och en brottningsmatch på vardagsrumsgolvet. Anna intervjuas av Nyheter24 och berättar om varför hon är så öppen i bloggen. Avsnitt 9:20.

 • Avsnitt 10

  22 apr 2011

  Michaela har sina teorier om varför Anna så gärna vill ha en hund... Petra stylas och fotograferas för Veckorevyn. Avsnitt 10:20.

 • Avsnitt 11

  25 apr 2011

  Flera kända gäster är på plats. Petra är trött på sitt gamla löshår och får nya extensions på prisbelönta kändisfrisören Steve Terrys salong. Michaela ska vara DJ på ett event på Spy bar och Oskar Linnros ska uppträda. Michaela hoppas att få träffa honom, eller åtminstone gifta sig med honom. Avsnitt 11:20.

 • Avsnitt 12

  27 apr 2011

  Petra kommer ett steg närmare sin dröm och har ett mycket spännande möte bokat. Dessutom måste hon jaga några försvunna klädkartonger inför en omslagsplåtning med bloggdrottningen Kenza. Avsnitt 12:20.