Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 5

Favorit

Säsong


MTV:s "Ghosted: Love Gone Missing" är en spännande serie där programledarna hjälper förtvivlade människor att hitta tidigare älskare, vänner eller familjemedlemmar i ett försök att få reda på varför de bara försvann. Tisdagar 19.00

 • Ghosted: Love Gone Missing

  Avsnitt 5

  När Kayla svajpade höger på Shawn kände hon att hon att det var jackpot. Lång, snygg och charmig. När de dejtat några månader var Kayla redo att visa att de var ett par, tills han ghostade henne.

  Publicerad: 12 nov 2019

  Längd: 41:49

 • Ghosted: Love Gone Missing

  Avsnitt 4

  Reeses enda ljuspunkt i den lilla konservativa staden i Illinois var bästisen Brendan. Men när Brendan flyttade till San Francisco ghostade han Reese.

  Publicerad: 5 nov 2019

  Längd: 41:49

 • Ghosted: Love Gone Missing

  Avsnitt 3

  Brittney och Shay var som systrar. De gick ut på klubbar ihop. De reste ihop. Shay hade till och med ett foto på Brittney bredvid sängen. Så varför ghostade hon Brittney? Kom nån annan vän emellan?

  Publicerad: 29 okt 2019

  Längd: 41:49

 • Ghosted: Love Gone Missing

  Avsnitt 2

  Blivande ståuppkomikern i Brooklyn, NY, kunde knappt fatta vilken tur han hade när han började dejta sin drömtjej Jordan. Men för fyra månader sen ghostade hans livs kärlek honom. Gick Ross för fort fram?

  Publicerad: 22 okt 2019

  Längd: 42:42

 • Ghosted: Love Gone Missing

  Avsnitt 1

  Julia och Delmons har varit bästisar sen blöjåldern men deras livslånga vänskap upphörde när Delmond ghostade henne en ödesdiger dag. Är det för att hon missade årsdagen för när han kom ut? Eller på grund av hennes högdragna ex?

  Publicerad: 15 okt 2019

  Längd: 41:49

Om du gillade Ghosted: Love Gone Missing kanske du också gillar...

Catfish

Catfish

Lördagar 09.00
Siesta Key

Siesta Key

Två säsonger