Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 8

Favorit

Säsong


MTV:s "Ghosted: Love Gone Missing" är en spännande serie där programledarna hjälper förtvivlade människor att hitta tidigare älskare, vänner eller familjemedlemmar i ett försök att få reda på varför de bara försvann. Se säsong 1

 • Avsnitt 8

  Giovanna immigrerade från Spanien till USA för två år sen och mötte sitt livs kärlek i Dante. Men för nio månaders sen ghostade Dante henne utan förklaring.

  Publicerad: 3 dec 2019

 • Avsnitt 7

  En gång var rumskamraterna Whitney och Tahira på Boston College oskiljaktiga, tills de flyttade till varsin kust och Whitney blockade Tahira på alla sociala medier.

  Publicerad: 26 nov 2019

 • Avsnitt 6

  Russell ghostade Destiney för två år sen när hon berättade att hon var gravid men nu ångrar han sig och vill gottgöra henne. Men nu ghostar Desiteny honom!

  Publicerad: 19 nov 2019

 • Avsnitt 5

  När Kayla svajpade höger på Shawn kände hon att hon att det var jackpot. Lång, snygg och charmig. När de dejtat några månader var Kayla redo att visa att de var ett par, tills han ghostade henne.

  Publicerad: 12 nov 2019

 • Avsnitt 4

  Reeses enda ljuspunkt i den lilla konservativa staden i Illinois var bästisen Brendan. Men när Brendan flyttade till San Francisco ghostade han Reese.

  Publicerad: 5 nov 2019

 • Avsnitt 3

  Brittney och Shay var som systrar. De gick ut på klubbar ihop. De reste ihop. Shay hade till och med ett foto på Brittney bredvid sängen. Så varför ghostade hon Brittney? Kom nån annan vän emellan?

  Publicerad: 29 okt 2019

 • Avsnitt 2

  Blivande ståuppkomikern i Brooklyn, NY, kunde knappt fatta vilken tur han hade när han började dejta sin drömtjej Jordan. Men för fyra månader sen ghostade hans livs kärlek honom. Gick Ross för fort fram?

  Publicerad: 22 okt 2019

 • Avsnitt 1

  Julia och Delmons har varit bästisar sen blöjåldern men deras livslånga vänskap upphörde när Delmond ghostade henne en ödesdiger dag. Är det för att hon missade årsdagen för när han kom ut? Eller på grund av hennes högdragna ex?

  Publicerad: 15 okt 2019

Om du gillade Ghosted: Love Gone Missing kanske du också gillar...