Se programmetSäsong 9 - Avsnitt 1

Favorit


Geordie Shore är den brittiska varianten av Jersey Shore där New Jersey byts mot Newcastle. Se säsong 1-20

 • Avsnitt 1

  Buzzin! Våra favoritpartydjur är tillbaka och alla chockas när Vicky befordras till chef. Holly försöker att hålla klass genom att inte ligga med Kyle, och Marnie dumpar Aaron när hon upptäcker att han ljugit för henne. Del 1:8.

  Publicerad: 1 apr 2015

 • Avsnitt 2

  Holly har fest men det blir bråk mellan killarna när Marnie försöker göra Aaron svartsjuk genom att hångla med Kyle. Chefen Vicky håller i en singelkväll för de som är gay, och Charlotte avslöjar att hennes förhållande är i gungning, Del 2:8.

  Publicerad: 1 apr 2015

 • Avsnitt 3

  Ooh la la! Gänget beger sig till Paris för ett jobb med Tash-On Tours, men kan Aaron förlåta Kyle för att han kysste Marnie? Vicky blir oprofessionellt stupfull på jobbet, och när de kommer hem åker Charlotte för att prata med pojkvännen. Del 3:8.

  Publicerad: 1 apr 2015

 • Avsnitt 4

  Charlotte och Gary dras till varandra när hon återvänder efter besöket hos pojkvännen. Vicky kämpar med att få Marnie att ta jobbet på allvar och när det blir bråk kommer klorna fram. Del 4:8.

  Publicerad: 1 apr 2015

 • Avsnitt 5

  En utekväll i Sunderland slutar i katastrof när Aaron tycker att Marnie och Scott är lite för kärvänliga och det blir bråk mellan killarna. Men under tiden växer sig Charlottes och Garys förhållande bara starkare. Del 5:8.

  Publicerad: 1 apr 2015

 • Avsnitt 6

  Geordiesarna ger sig ut på vägen med Tash-On Tours - till en logdans för unga bönder i Gloucestershire. Psyk-Charlotte dyker upp igen när Charlotte ser Gaz prata med en annan tjej, men Kyle och Holly står varandra närmare än nånsin. Del 6:8.

  Publicerad: 1 apr 2015

 • Avsnitt 7

  Gary låtsas tatuera in Charlottes initialer bakom örat, men hon får frispel och säger nåt hon ångrar. Under tiden blir det dramatiskt mellan Aaron och Marnie, Holly tappar förtroendet för Kyle, och Gary och Scott börjar nästan att slåss. Del 7:8.

  Publicerad: 1 apr 2015

 • Avsnitt 8

  Det är jul i Geordie Shore-huset! Men det blir tårar bland glittret när Vicky återvänder med tråkiga nyheter. Kyle hoppas på en julklapp från Holly och Gaz och Char försöker lösa sina problem. Del 8:8.

  Publicerad: 1 apr 2015

Om du gillade Geordie Shore kanske du också gillar...