Se programmetSäsong 8 - Avsnitt 1

Favorit


Geordie Shore är den brittiska varianten av Jersey Shore där New Jersey byts mot Newcastle. Se säsong 1-20

 • Avsnitt 1

  Geordiegänget är tillbaka i stan för mer fest, flört och fylla. Alla är förväntansfulla på den nya killen Aaron och Marnie lovar att hålla sig från alla killar...men hamnar i säng med Gaz första kvällen. Del 1:8.

  Publicerad: 1 okt 2016

 • Avsnitt 2

  Gary blir svartsjuk när Marnie flirtar med den nya killen, Aaron. Alla blir glada när Vicky kommer tillbaka och de har sin första "Tash-On Tours" där geordisarna sätter sin egen tequila-dränkta prägel på singelkvällar. Del 2:8.

  Publicerad: 1 okt 2016

 • Avsnitt 3

  Charlotte är tillbaka! Men hon kliver rakt in i en dubbeldejt och får reda på att Gary har fått ihop det med Marnie. Den nye killen Aaron lyckas få sin dejt med Holly, men avslöjar att han faktiskt är förtjust i Vicky. Del 3:8

  Publicerad: 1 okt 2016

 • Avsnitt 4

  Charlotte är tillbaka, så allas ögon är på Gaz och Marnie för att se om de kommer att sova ihop. Gänget åker till Manchester med Tash On Tours för att visa dem hur geordisar sköter en singelkväll - genom att supa och hångla. Del 4:8

  Publicerad: 1 okt 2016

 • Avsnitt 5

  Det blir bråk när Aaron hör Vicky och tjejerna snacka skit om honom samma kväll som han ska gå på sin tredje dejt med Vicky. Och medan killarna jobbar får tjejerna en stor överraskning när en ny kille, Kyle, flyttar in i huset. Del 5:8.

  Publicerad: 1 okt 2016

 • Avsnitt 6

  Nykomlingen Kyle gör sig hemmastadd i huset genom att tillbringa natten med Holly, och Geordiegänget tar sin Tash On-turné till utlandet när de flyger till Reykjavik för att festa. Del 6:8.

  Publicerad: 1 okt 2016

 • Avsnitt 7

  Efter att ha kollat in Islands killar, tjejer och gejsrar åker Geordiegänget hem, där det blir livat i luckan när Aaron och Scott får veta sanningen om Gary och Marnie, och Garys tvivelaktiga "killkod". Del 7:8.

  Publicerad: 1 okt 2016

 • Avsnitt 8

  Får Aaron och Marnie äntligen ihop det? Kommer Scott och Gary att bli sams efter att Gary brutit mot sin egen killkod? Tänker Charlotte och Holly verkligen ordna det allra första "Geordie Shore"-bröllopet? Säsongsavslutning. Del 8:8.

  Publicerad: 1 okt 2016

Om du gillade Geordie Shore kanske du också gillar...