Se programmetSäsong 7 - Avsnitt 1

Favorit


Geordie Shore är den brittiska varianten av Jersey Shore där New Jersey byts mot Newcastle. Se säsong 1-20

 • Avsnitt 1

  Full fart! Geordisarna är tillbaka i Newcastle där de hör hemma för en andra sommar full av festande, flörtande, strulande och supande. Men precis som de börjar göra sig hemtama får de en chock när det kommer en ny tjej, Marnie. Del 1:6.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 2

  Geordisarna är åter i Newcastle, där de röjer, raggar och råhånglar, men de är fortfarande skakade av den nya tjejen, Marnie. Hon bryr sig inte om vad någon tycker och kan inte hålla tassarna borta från Scott. Del 2:6.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 3

  Full fart! Holly fyller 21 och Geordisarna firar det som bara de kan - med en stor fest, fylleri och flörtande. Men en liten tragedi inträffar, vilket leder till en oväntad begravning på stranden. Del 4:6.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 4

  Huset i "Geordie Shore" skakas i grunden när Charlotte och Holly börjar bråka med den nya tjejen Marnie på en nattklubb och allt går överstyr. Del 4:6.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 5

  Situationen exploderar när Marnie återvänder till huset efter att ha bråkat med Charlotte och Holly på en nattklubb. Tjejerna står inte ut med att hon är tillbaka, och killarna är chockade över det våldsamma meningsutbytet. Del 5:6.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 6

  Geordie-gängets vilda sommar når klimax med mer sprit och strulande - och ett sista drama som chockar alla. Gary och Holly är fortfarande förbannade på Charlottes kille för hur han behandlar henne. Del 6:6.

  Publicerad: 1 jul 2017

Om du gillade Geordie Shore kanske du också gillar...