Se programmetSäsong 5 - Avsnitt 1

Favorit


Geordie Shore är den brittiska varianten av Jersey Shore där New Jersey byts mot Newcastle. Se säsong 1-20

 • Avsnitt 1

  Gänget är tillbaka i en nypimpad lya och redo för kaos. Charlotte och Holly har en pakt och Anna skickar dem på ett Europaäventyr vissa nog vill glömma. Vicky och Ricci är oskiljaktiga medan Gary och Charlotte försöker reda ut vad den där kyssen betydde. Del 1:9.

  Publicerad: 1 mar 2017

 • Avsnitt 2

  Åter från Amsterdam firar Vicky och Ricci ett år som par trots "Geordie Shore-förbannelsen" medan Holly och James inte tål varandra. Tjejerna utmanar killarna på raggtävling, och alla provar på speeddejting. Del 2:9.

  Publicerad: 1 mar 2017

 • Avsnitt 3

  Spänningen stiger när James tar med Kate ut, vilket inte roar Holly. Huset exploderar när Vicky och Ricci har ett minnesvärt gräl - och Holly hittar ett nytt sätt att lugna honom. Samtidigt verkar Gary och Charlotte tro att de fortfarande är i Amsterdam. Del 3:9.

  Publicerad: 1 mar 2017

 • Avsnitt 4

  De fortsätter sin Europaturné och nu bär det av till Prag för skitsnack, sötnosar och sprit. Gaz blir dyngrak och skäller ut Charlotte. Dans fylla gör även Vicky och Ricci förbannade. Killarna fastnar på strippklubb, medan tjejerna plockar fram kanonerna. Del 4:9.

  Publicerad: 1 mar 2017

 • Avsnitt 5

  Kaoset forsätter efter Prag då Holly och Kate ställs öga mot öga medan Dan har en match med en skinkmacka och får problem med Scott. Allt bryter ut när Charlotte och Gary grälar om sitt förhållande och sagan om Vicky och Ricci verkar vara slut. Del 5:9.

  Publicerad: 1 mar 2017

 • Avsnitt 6

  Charlotte återvänder till huset och följer med sällskapet till Barcelona. Det blir mycket skitsnack och sprit då Dan tar med dem ut och utan Ricci tar Vicky en svensexa på sightseeing. De får sol, sex och sangria men Charlotte har en överraskning åt Gaz. Del 6:9.

  Publicerad: 1 mar 2017

 • Avsnitt 7

  Gänget återvänder med Charlottes kärleksförklaring till Gaz ringande i öronen - och Vicky har en sista konfrontation med Ricci. De har en USA-fest, men allt är inte väl då Charlotte bryter ihop - vilket slutar i Geordiehusets största gräl nånsin. Del 7:9.

  Publicerad: 1 mar 2017

 • Avsnitt 8

  Charlotte ligger illa till hos Anna och det är spänt när de åker till Alperna. Serien börjar ta slut, så James försöker att sluta fred med Holly, Vicky och Ricci söker svar - och Gaz försöker att ställa allt till rätta med Charlotte, men får han gensvar? Del 8:9.

  Publicerad: 1 mar 2017

 • Avsnitt 9

  Vi ser tillbaka på den senaste och bästa säsongen med er dysfunktionella Geordie-familj och de berättar om all sprit och allt skitsnack. Vi ser det bästa ur säsongen och några nya klipp som ni aldrig sett förut! Del 9:9.

  Publicerad: 1 mar 2017

Om du gillade Geordie Shore kanske du också gillar...