Se programmetSäsong 10 - Avsnitt 1

Favorit


Geordie Shore är den brittiska varianten av Jersey Shore där New Jersey byts mot Newcastle. Tisdag 19.00

 • Geordie Shore

  Avsnitt 1

  Buzzin'! Våra favoritfestprissar är tillbaka! När Charlotte får reda på att Gary och Aaron slagit vad börjar hon att planera...men kommer allt att sluta med ett "äggstranummer"? Samtidigt tvivlar James på sin framtid i huset. Del 1:8.

  Publicerad: 18 apr 2015

  Längd: 44:00

 • Geordie Shore

  Avsnitt 2

  Förändringens vind blåser när James gör ett uttalande som chockar alla. Två nykomlingar kliver över tröskeln, men deras första utekväll blir förstörd när ett praktgräl bryter ut mellan Charlotte, Marnie och Holly. Del 2:8.

  Publicerad: 25 apr 2015

  Längd: 43:00

 • Geordie Shore

  Avsnitt 3

  Det är nykomlingarnas första morgon, men med Holly, Kyle och Charlotte borta, hur ska familjen kunna återförenas? Holly öppnar sitt hjärta för Kyle, men känner han likadant? Ett chockerande avslöjande...

  Publicerad: 2 maj 2015

  Längd: 44:00

 • Geordie Shore

  Avsnitt 4

  Dagen som Charlotte fasat för är här. Gary presenterar sin nya flickvän för familjen...men kommer Psyk-Charlotte att dyka upp? Under tiden blir Marnie och Aaron allt mer frestade av varandras flörtande. Del 4:8.

  Publicerad: 9 maj 2015

  Längd: 44:00

 • Geordie Shore

  Avsnitt 5

  När Anna meddelar Geordiesarna att hon har fixat jobb åt dem utomlands blir de alldeles till sig! Tills de hamnar på en husvagnscamping i Wales, vill säga. Marnie säger ett sanningens ord till Aaron, ...

  Publicerad: 16 maj 2015

  Längd: 44:00

 • Geordie Shore

  Avsnitt 6

  Hamburg ska få erfara en äkta Tash-On Tours-tillställning, men är de redo för att Marnie hoppar på Aaron? Holly är paranoid vad gäller icke-förhållandet med Kyle och Chloe och Nathan kommer, till allas förvåning, närmare varandra. Del 6:8.

  Publicerad: 23 maj 2015

  Längd: 43:00

 • Geordie Shore

  Avsnitt 7

  Nykomlingen Chloe får träffa "psykopat-Charlotte" när en kväll går åt skogen, och Hollys återkomst får en bitter eftersmak när hon får veta den egentliga orsaken till varför Kyle inte vill vara ihop. Är detta slutet? Del 7:8.

  Publicerad: 30 maj 2015

  Längd: 44:00

 • Geordie Shore

  Avsnitt 8

  Scotty T kommer tillbaka och "gör ett inhopp" när han bjuder med alla på ett våghalsigt äventyr...men under tiden är det spänt i huset medan Holly väntar på Kyles beslut. Har hennes förflutna förstört...

  Publicerad: 6 jun 2015

  Längd: 44:00

Om du gillade Geordie Shore kanske du också gillar...